Aerial photo of Leivonmäki National Park

Järvi-Suomen matkailua tehostetaan avaamalla uusi myyntisivusto kansainvälisille matkailijoille 

Useamman vuoden jatkunut yhteistyö Järvi-Suomen maakuntien kesken saa jatkoa, kun uusi myyntiin keskittynyt matkailusivusto avautuu. Visitlakelandfinland.fi -sivusto tarjoaa kattavasti alueen ainutlaatuisia elämyksiä ja palveluja matkailijoiden saataville. 

 

Sivusto esittelee tarjontaa Visit Jyväskylä Regionin, Lahti Regionin, Visit Hämeen, Visit Tampereen ja Visit Karelian alueilta.

 

Kansainvälisessä matkailussa Suomi on kiinnostava, mutta vielä pieni kohde

Suomi ja erityisesti Järvi-Suomen alue kiinnostaa yhä enemmän maailmalla. Nyt rakennettu yhteinen verkkosivu kokoaa matkailuyrittäjien tarjonnan yhteen ja mahdollistaa suoran ostoväylän tuotteisiin.

 

”Tiedämme, että mitä kauemmas ulkomaille mennään sitä yhtenäisempänä Suomen kannattaa näkyä. Uusi myyntisivusto vahvistaa Järvi-Suomen brändiä maailmalla ja tarjoaa matkailijalle kattavan palvelukokonaisuuden. Pitää muistaa, että lopulta matkailija kuitenkin valitsee itseään eniten miellyttävän alueen ja koostaa matkansa yksittäisistä mielenkiintoisista matkailutuotteista – tässä kilpailussa haluamme Keski-Suomen olevan mukana ja helposti saatavilla”, sanoo Visit Jyväskylä Region matkailujohtaja Susanne Rasmus.  

 

Järvi-Suomi on yksi Visit Finlandin profiloimasta neljästä matkailullisesta suuralueesta Suomessa. Muita suuralueita ovat Helsingin seutu, rannikon ja saariston alue sekä Lappi. 

Maakuntien välinen yhteistyö on vahvistunut

Lakeland Finland – alueiden välinen verkostoyhteistyö on alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman (AKKE) rahoittama hanke. Rahoituksen on myöntänyt Päijät-Hämeen liitto. Käynnissä oleva hanke on mahdollistanut yhteisten kehitystavoitteiden eteenpäin viemistä ja lisännyt organisaatioiden digitaalista kyvykkyyttä. Näin yhteistyö Järvi-Suomen maakuntien välillä on syventynyt ja vahvistunut aikaisemmin tehdyn kansainvälisen markkinoinnin ja myynninedistämistyön rinnalla.

Hankkeen aikana 1.10.2021-30.9.2023 valtakunnalliseen Visit Finland DataHub -tietokantaan on tuotettu viiden maakunnan alueelta useita satoja matkailutuotteita, jotka muodostavat myyntisivuston tuotetarjonnan.

Visit Finland DataHub on maksuton matkailun tietokanta, jonka käyttöönotossa ja tuotekorttien rakentamisessa Visit Jyväskylä Region auttaa yrittäjiä.

 

Lisätietoja: 

Visit Jyväskylä Region, projektikoordinaattori Anni Peltonen puh. +358 40 6183929
Visit Jyväskylä Region, matkailujohtaja, Susanne Rasmus puh. +358 400 885 786