Henkilö hyppää Jyväsjärven jäällä talvella

Koko perheen talvilomaelämykset Keski-Suomessa – tutustu koottuihin vinkkeihin

Talviloma Keski-Suomessa on täynnä aktiviteetteja, hauskanpitoa ja elämyksiä – tutustu Keski-Suomen koottuihin talvilomavinkkeihin

Keski-Suomen talvilomat alkavat tänään. Keski-Suomen talvisissa maisemissa kelpaa matkailla, sillä alueella on tarjota paljon: elämykselliset laskettelukeskukset, kattavat ja monipuoliset latuverkostot ja hauskimmat sisäaktiviteetit aina kylpylöistä mielenkiintoisiin museoihin.

Lasten kanssa liikkuvalle Keski-Suomesta löytyy nyt paljon koettavaa. Laukaan Peurungan monipuoliset aktiviteetit houkuttelevat lapsiperheitä luokseen. Vesiliukumäet ja erilaiset altaat kutsuvat hauskanpitoon.

– Lapsiperheet on huomioitu Peurungan aktiviteettivalikoimassa, johon kuuluu niin pulkkamäkeä, ulkoliikuntaa kuin kylpylän poreitakin. Kylpylä on aina kaiken ikäisten suosiossa ja se näkyy myös talvilomalla, kommentoi Peurungan myyntijohtaja Ella Salmela.

Hiihto kuuluu tärkeänä osana talviloman viettoon. Keski-Suomen alueella hiihtopaikkoja löytyy kymmenittäin ja erityismaininnat ansaitsevat ainakin Ladun Majan, Laajavuoren ja Halssilan hiihtomaan laajat latuverkostot. Myös pulkkamäet ovat laskiaisen ja talviloman aikaan kovassa käytössä ja niistä parhaimmistoa löytyy Halssilan hiihtomaasta ja Viitaniemen Kasinonmäestä. Laskettelemaan päästään esimerkiksi Himoksella ja Laajiksessa.

Majoittumaan Keski-Suomessa pääsee talvilomalla niin hotelleissa kuin ihanissa erikoismajoituksissakin. Esimerkiksi Revontuli Resortin lasi-iglumajoitus, Varjolan Riihisviitin huoneistot tai HimosLomien mökkivaihtoehdot tarjoavat elämyksiä talviloman viettäjille, niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

– HimosLomilla on talvilomasesongin aikaan mökkimajoituksen lisäksi paljon ohjelmaa. Erityisesti talven viikko-ohjelmista löytää elämyksiä, kuten avantoseikkailuja ja moottorikelkkasafareita. Myös perheen pienimmät on huomioitu, sillä Himos Centerin vuokraamosta löytyy moottorikelkkoja myös lapsille, kertoo Saana Järvinen HimosLomien markkinoinnista.

Talviaktiviteetit, majoitusvinkit ja muut Keski-Suomen parhaat talvilomavinkit on koottu yhdeksi sisällöksi Visit Jyväskylä Regionin verkkosivuilla. Talven elämyksiä koostavassa vinkkilistassa on huomioitu niin talven aktiviteetit, majoitusvaihtoehdot, parhaat ruokaelämykset kuin elämyksellisimmät kulttuurikohteetkin.

– Matkailijat ovat selvästi liikkeellä ja Keski-Suomi matkailualueena kiinnostaa. Talviloman vinkkilista auttaa lomien suunnittelussa ja inspiraation etsinnässä, oli kiinnostuksen kohteena sitten kulttuuri, kulinarismi tai talviset aktiviteetit, kommentoi Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonnan rajapinnasta sisällöntuottaja Hanna Kansanen.

Lisätiedot:

Vinkit talviloman viettoon Keski-Suomessa

Talven elämykset Keski-Suomessa

Keski-Suomi Juuri nyt

Sisällöntuottaja, Visit Jyväskylä Region | Hanna Kansanen | hanna.kansanen@jyvaskyla.fi | 050 435 4006 | visitjyvaskyla.fi

Markkinointi, HimosLomat | Saana Järvinen | saana.jarvinen@himoslomat.fi | 020 711 9207 | himoslomat.fi

Kuvia talviloman tiedotteeseen.
Kuvien käytön yhteydessä mainittava tiedostonimen mukaiset kuvatiedot.