Kokoustilat

Jyväskylä tarjoaa laajan valikoiman hyvin varusteltuja kokous- ja kongressitiloja, jotka voivat toimia niin pienempien kokousten kuin isompienkin massatapahtumien kokoontumispaikkana. Enimmillään osallistujia voi olla jopa 20 000. Käytettävissä on erityyppisiä kokoontumistiloja tapahtuman suuruuden ja halutun toimintaympäristön mukaan. 

Hotelli Alba

Hotelli Albasta löytyy viihtyisiä, järvinäköalalla varustettuja kokous- ja kabinettitiloja, jotka soveltuvat kokousten ja näyttelyiden järjestämiseen.  Monenlaisiin yksityistilaisuuksiin on varattavissa luokkamuotoinen Clubi -kabinetti, saunaosaston yhteydessä oleva Albis-kabinetti sekä ravintolasali. Molempiin kabinetteihin saatavilla myös dataprojektori ja wlan.

Tarjolla on erilaisia kokouspaketteja, joihin voi sisällyttää esimerkiksi kolmen ruokalajin lounaan ja kahvituksen valinnan mukaan. Kokouksiin voi yhdistää myös saunapalveluita, joita voi varata yksityiskäyttöön.

Kokoustilat: Clubi -kabinetti, luokkamuotoinen 40 paikkaa, U-pöytä 28 paikkaa, pienillä pöydillä 45 paikkaa. Albis -kabinetti, 12 paikkaa.

Hotelli Alba
Ahlmaninkatu 4
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 636 311
info (at) hotellialba.fi

Hotelli Verso

Hotelli Verson Kerkkä-kokoustiloissa yhdistyy 80-vuotisen hotellin historia sekä tämän päivän moderni tekniikka, jotka yhdessä takaavat kokoukselle toimivat ja innostavat puitteet. Tilat löytyvät Verson 2. kerroksesta. Kaikessa osoitetaan hyvää makua: tilojen viihtyvyydessä, sujuvassa palvelussa ja inspiroivissa mauissa.

Kokous- ja juhlatiloja on yhteensä viisi, joista neljä on yhdistettävissä yhtenäiseksi tilaksi, johon mahtuu jopa 200 henkeä.

Kapasiteetti pöytämuodosta riippuen: Kokoustila 1: 12-15 hlö., kokoustila 2: 20-50 hlö., kokoustila 3: 40-80 hlö., kokoustila 4: 20-40 hlö., kokoustila 5: 16-30 hlö.

Hotelli Verso
Kauppakatu
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p.+358 14 333 911
myynti (at) yopuuyhtio.fi

Hotelli Yöpuu

Hotelli Yöpuun pohjakerroksessa sijaitsevat tunnelmalliset kokoustilat tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet niin pienimuotoisten kokousten ja palaverien pitämiseen, kuin 25 hengen luentotyyppisiin tilaisuuksiin. Ravintola Pöllöwaarin tasokkaan keittiön antimet, laadukkaat, uniikit juomat ja ammattitaitoinen palvelu täydentävät kokonaisuuden.

Hotelli Yöpuussa voit valita kokouspaketteja tai räätälöidä tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Kokous- ja kabinettitiloja on yhteensä neljä. Hotelli yöpuussa voi järjestää kokous- ja liikeneuvotteluja myös aamuisin, jolloin tapaamisen yhteyteen saa esimerkiksi aamiaisen.

Kapasiteetti: Kokoustila 1, luokkamuoto 25 hlö, diplomaatti 20 hlö. Kokoustila 2, yhtenäinen pöytä 8 hlö. Arola-kabinetti max 14 hlö. Pääsky-kabinetti 12 hlö.

Hotelli Yöpuu
Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 333 911
myynti (at) yopuuyhtio.fi 

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen ja Dynamon modernit auditoriot soveltuvat erinomaisesti yritystilaisuuksien, juhlien ja seminaarien järjestämiseen. Lisäksi tarjolla on erikokoisia luokkatiloja. Tiloihin on saatavilla ravintolapalvelut.

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu
Pl 207
40101 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p.+35840 775 9058
tilamyynti (at) jamk.fi

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopiston puistomainen kampus toimii monipuolisena tapahtumakeskuksena aivan ydinkeskustan kupeessa. Seminaarinmäellä, ”Aallon kampuksella” sekä Ruusupuistossa, tarjolla on erikokoisia saleja, edustustiloja, ravintoloita ja kahviloita sekä liikuntatiloja. Mattilanniemen sekä Ylistönmäen kampuksilla on erikokoisia saleja ja tiloja, ravintolapalvelut sekä alueen erikoisuus, uimaranta. 

Kampuksella on useita ravintoloita ja kahviloita. Ravintolayhtiö Semma Oy:n kampuksen toimipisteissä on käytössä ruokailutiloja 20 henkilön asiakaspaikasta 750 henkilön buffettilaisuuksiin.

Kapasiteetti: Seminaarinmäen kampusalueella on saleja yhteensä 2500 henkilölle, josta Alvar Aallon suunnitteleman päärakennuksen juhlasalissa on 750 paikkaa. Mattilanniemessä tilaa on yhteensä 1550 henkilölle, josta Agorassa 700 salipaikkaa.

Jyväskylän yliopisto
PL 35
40014 Jyväskylän yliopisto

Ota yhteyttä:
Lomake: Tilavarauksen tarjouspyyntö – tilavaraukset ja tarjouspyynnöt ensisijaisesti tilavarauksen tarjouspyyntölomakkeella.
p. +358400 349 065, puhelinaika ma-pe 9:00-11:00
tilavaraus (at) jyu.fi 

Kuva: Mikko Vähäniitty, Jyväskylän yliopiston kuva-arkisto

Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandra sijaitsee kaupungin keskustassa Jyväskylän Matkakeskuksen läheisyydessä ja vain kivenheiton päässä messu- ja tapahtumakeskus Paviljongista. Hotelli on yksi kaupungin monipuolisimmista kokoushotelleista. 

Hotellissa on houkutteleva ravintolamaailma: maalaisranskalaisia herkkuja tarjoava Frans & Sandra sekä Jalo Kitchen & Lounge, jossa on runsas olutvalikoima ja maistuvia kauden annoksia. Ravintola Franseskassa onnistuvat lounaat ja illalliset tilauksesta isommallekin ryhmälle. Hotellissa on myös viihtyisä saunaosasto porealtaineen.

Kapasiteetti: 15 kokoustilaa 6-150 henkilölle. Ravintola Franseskassa mahdollisuus järjestää tilaisuuksia 150 henkilölle.

Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 20 1234 642, +358 20 1234 640 (myyntipalvelu) 
sales.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi

Paviljonki

Jyväskylän Paviljonki on kansainvälinen messu- ja tapahtumakeskus keskellä kaupunkia. Erinomainen sijainti, hyvät liikenneyhteydet ja paikoitustilat sekä keskustan hotelleiden ja matkakeskuksen läheisyys tekevät talosta toimivan kaiken kokoisille tapahtumille.

Monipuoliset ja muuntuvat tilat tarjoavat upeat puitteet kokouksille, kongresseille, yritystapahtumiin sekä ilta- ja viihdetilaisuuksille. Paviljongin tapahtumakeskuksen yhteydessä sijaitsee myös Solo Sokos Hotel Paviljonki. Jyväskylän Paviljongissa järjestetään vuosittain noin 850 eri tilaisuutta, joissa vierailee noin 350 000 kävijää.

Paviljongin myyntipalvelun kautta saat tapahtumaasi kaiken tarvittavan: tapahtumasi tarpeen mukaan muuttuvat tilat, tapahtumasuunnittelun, ravintolapalvelut, valo- ja äänitekniikan, majoitus- ja ilmoittautumispalvelut sekä oheisohjelman. Henkilökohtainen tuottaja auttaa kokonaisvaltaisesti suunnittelussa ja varmistaa tapahtuman onnistumisen. 

Kapasiteetti: Paviljongin erikoisuus on ainutlaatuinen 1500 hengen auditorio, joka voidaan jakaa kolmeen itsenäiseen tilaan. Lisäksi Paviljongissa on useita erikokoisia luentosali- ja kokoustiloja sekä hallitiloja. 

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki
Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 339 8143
myyntipalvelu (at) paviljonki.fi 

Peurunka

Kauniiden järvimaisemien ympäröimä kokous-, kongressi- ja tapahtumakeskus Peurunka sijaitsee vain 25 km päässä Jyväskylästä. Peurunka tarjoaa virikkeellisen ympäristön kokouksille, kongresseille ja näyttelyille jopa 1000 hengelle. Majoitusta alueelta löytyy 550 vieraalle.

Monipuolinen Peurunka tarjoaa myös ainutlaatuiset oheisohjelmapalvelut luonnosta, liikunnasta, hyvinvoinnista ja hemmottelusta sekä hyvästä ruoasta ja viihteestä pitäville.

Kapasiteetti: Peurunka Areena tarjoaa modernin kokousympäristön jopa 600 henkilölle luokkahuone- tai teatterimuodossa. Muita kokoustiloja on aina 155 paikkaisesta auditoriosta pienempiin kokous- ja ryhmätyötiloihin.

Kylpylähotelli Peurunka
Peurungantie 85
41340 Laukaa

Ota yhteyttä:
p.+358 20 751 601
peurunka (at) peurunka.fi

Ravintola Harmooni

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa kaupungin paraatipaikalla Jyväskylän Matkakeskusta vastapäätä. Harmooni sopii erittäin hyvin asiakkaille, jotka etsivät persoonallista ravintolaa, kokous- tai juhlapaikkaa keskustan ytimestä. Tilat soveltuvat hyvin mm. luoviin work shoppeihin.

Harmoonin miljöö inspiroi. Historiallinen jugendrakennus, valoisat ja avarat kokoustilat, henkilökohtainen palvelu sekä kokouksen kruunaava ruoka.

Kokoustilat: Harmoonisali 100 asiakaspaikkaa, salin yhteydessä Oskar kabinetti ja baari sekä lisäksi Aapelin sali 40 asiakaspaikkaa.

Ravintola Harmooni
Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358207353400
myynti (at) acravintolat.fi

Sataman Viilu

Viiluun ovat tervetulleita niin yritysvieraat kuin yksityishenkilötkin. Henkilöstöjuhlat, pikkujoulut, koulutukset, häät, syntymäpäivät – kaikki onnistuu. Kaiken keskiössä on loistava ruoka, jota tarjoillaan samojen periaatteiden mukaisesti kuin ravintolassa. Tilaisuus ja menu räätälöidään asiakkaan toiveita kuunnellen.
Avaraan ja valoisaan yläkerran tilaan mahtuu jopa 200 vierasta ihailemaan upeaa näköalaa Jyväsjärvelle. Tila on muunneltavissa myös pienempiin osiin. Kokoustilat ovat ideaalit koko päivän kestäviin kokouksiin 30–100 hengelle. Iltakokous onnistuu huomattavasti suuremmallekin porukalle. Hetki Viilussa on aina juhla.

Sataman Viilu
Satamakatu 10
40520 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
puh. +358 10 767 5453
sataman.viilu (at) sok.fi

Yksityistilaisuudet sekä yli kahdeksan henkilön sauna- ja pöytävaraukset:
Myyntipalvelu puh. +358 20 123 4640, sales.jyvaskyla (at) sokoshotels.fi

Scandic Jyväskylä City

Muuntuvissa kokoustiloissa on mahdollisuus järjestää tehokkaat kokoukset, tilaisuudet ja juhlat jopa 80 hengelle. Kokouksia saa valmiina paketteina tai räätälöitynä tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Viihtyisä hotelli Jyväskylän keskustassa, rautatieaseman vieressä. Kaikki kaupungin palvelut ovat käden ulottuvilla. Valoisat huoneet, rento ruokaravintola Bord, seurusteluravintola Moe’s ja saunaosasto uima-altaalla takaavat rennon vierailun.

Kapasiteetti: Useita kokoustiloja jopa 80 henkilölle.

Hotel Scandic Jyväskylä City
Väinönkatu 3
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 458 1010
jyvaskylacity (at) scandichotels.com 

Scandic Jyväskylä Station

Scandic Jyväskylä Station -hotellista löytyy neljä monipuolista ja yhdisteltävää kokoushuonetta, jotka sopivat erinomaisesti kokouksiin, koulutus- ja juhlatilaisuuksiin jopa 200 hengelle. Kokouksia saa valmiina kokouspaketteina tai räätälöitynä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Toimiva, nykyaikainen kokoustekniikka videoneuvottelulaitteineen varmistaa onnistuneen tilaisuuden.

Hotellissa on 150 ilmastoitua, täysin uudistettua hotellihuonetta, saunaosasto, kuntohuone ja tilava ulkopysäköintialue. Scandic Jyväskylä Station sijaitsee matkakeskuksen vieressä, lähellä kaupungin keskustan ostos- ja ulkoilumahdollisuuksia sekä nähtävyyksiä. 

Kokouskapasiteetti: Neljä kokoushuonetta, 200 henkilöä.

Scandic Jyväskylä Station
Vapaudenkatu 73
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 300 870 883
sales.finland (at) scandichotels.com

Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuoressa, 4 km päässä keskustasta, on 21 kokoustilaa sekä useita ryhmätyötiloja. Lähes kaikissa kokoustiloissa on luonnonvalo ja luonto on muutenkin Laajavuoressa vahvasti läsnä. Laajavuoren kokoustilat soveltuvat erittäin hyvin myös erityyppisiksi näyttelytiloiksi.

Myös majoittuminen järjestyy saman katon alla; hotellissa on 196 huonetta ja runsaasti ilmaisia pihapysäköintipaikkoja. Vapaa-ajanviettoon on tarjolla sisätiloissa kylpylä ja keilahalli, hotellin ulkopuolella levittäytyvät laajat ulkoilu- ja virkistysalueet sekä laskettelurinteet.

Kapasiteetti: 21 kokoustilaa. Mukautuvat joustavasti 8 hengen ryhmätyötilasta aina 400-paikkaiseen auditorioon. 

Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 458 1009
laajavuori (at) scandichotels.com

Tavinsulka

Kokous saaressa Purjehduspaviljongissa 

Rento, luonnonläheinen ja virkistävän uudenlainen tapa järjestää kokous on lähteä melomaan ja pitää kokous saaressa Purjehduspaviljongissa kaukana kaupungin säpinästä. Saaressa on tarjolla täydet kokouspalvelut, sinne järjestyy ruokailu ja jopa saunominen. Yksityiskohdat sovitaan tapauskohtaisesti kokouksen järjestäjän kanssa.
Melontaosuuden kesto on 15-90 minuuttia, ja se on sovittavissa myös vain toiseen suuntaan.
Saatavilla touko-lokakuussa. 

Kapasiteetti: Ryhmäkoko 5-40 henkilöä. 

Tavinsulka
Tuomiojärven Kivelänranta
Taulumäentie 47
40200 Jyväskyl

Ota yhteyttä:
p. +358 400 899 280
info (at) tavinsulka.com.