Fine dining

Kellariravintola Harmooni

Jugendtyylillään hurmaava Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa matkakeskusta vastapäätä. Kellari à la carte tarjoilee suomalaista lähiruokaa modernilla otteella. Harmoonin makumaailma saa voimansa neljästä vuodenajasta ja menu koostuu kausittain vaihtuvista, lähituottajien parhaista raaka-aineista. Tarjolla on sesongin mukaisesti järvien kalaa ja metsien riistaa. Valittavanasi on viiden ja seitsemän ruokalajin maistelumenut. Listalta voi tilata myös annoksittain. Aukioloajat: harmooni.fi

Ravintola Harmooni
Väinönkatu 1
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. 0207353400
myynti (at) acravintolat.fi

Ravintola Peurankello

Ravintola Peurankello tarjoaa perinteisin menetelmin valmistettua, korkeatasoista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Chaîne des Rôtisseurs -kilvin palkittu Á la Carte ravintola on kulinaristinen nautinto makuhermoja hivelevine aterioineen sekä viineineen. Ravintola sijaitsee kylpylähotelli Peurungan yhteydessä, Laukaassa, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Ravintola on avoinna keskiviikosta lauantaihin (sunnuntaisin suljettu).

Ravintola Peurankello
Peurungantie 85
41350 Laukaa

Ota yhteyttä:
p. +358 20 751 6751
peurunka (at) peurunka.fi

Ravintola Pöllöwaari

Kaupungin ykkösravintolassa Pöllöwaarissa koet ainutlaatuiset fine dining-makumatkat ja ruokaelämykset. Sesonkeja noudattelevat menut uusiutuvat täysin kahden kuukauden välein, aina satokausien mukaisesti. Pöllöwaarin huomioiva ja huippuosaava palvelu tyylikkäässä ja tunnelmallisessa ympäristössä takaa unohtumattomat hetket. Ravintola on avoinna maanantaista lauantaihin (sunnuntaisin avoinna tilauksesta).

Ravintola Pöllöwaari
Yliopistonkatu 23
40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä:
p. +358 14 333 911