Saapuminen Jyväskylään, Keski-Suomeen

Jyväskylä sijaitsee Keski-Suomessa, ja onkin sijaintinsa takia oiva paikka kongressin järjestämiseen. Saapuminen kaupunkiin on helppoa niin muualta Suomesta kuin maailmaltakin. Jyväskylään pääsee helposti lentäen, junalla tai autolla. Päijänne mahdollistaa saapumisen jopa vesiteitse. 

Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella noin 20 minuutin matkan päässä Jyväskylästä. Finnair lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Jyväskylän lentoasemalle talvikaudella 2020-2021 maanantaisin sekä keskiviikkoisin. Tarkista lentoaikataulut Finnarin sivuilta. Jyväskylän kentältä ei ole julkista lentokenttäkuljetusta kaupungin keskustaan, siksi taksi tulee  varata  numerosta +358 100 6900 jo ennen koneeseen nousua Helsingissä. Kongressin järjestäjän on myös mahdollista varata linja-autokyyditys kongressien osallistujille suoraan Helsinki-Vantaan lentokentältä Jyväskylään.

Lähin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Tampereella, mistä pääsee kätevästi Jyväskylään julkisen liikenteen avulla joko junalla tai linja-autolla. 

Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee Jyväskylään myös junalla ja linja-autolla useita kertoja päivässä. Jyväskylän matkakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustassa, joten siitä on helppo jatkaa matkaa seuraavaan kohteeseen paikallisbussilla, taksilla tai kävellen.  

Myös auton vuokraaminen on mahdollista, ja Jyväskylässä on myös kansainvälisiä toimijoita, joilta auton voi vuokrata. 

Tarkempaa tietoa Jyväskylään saapumisesta matkailusivustolta.

Juna laiturilla Jyväskylän Matkakeskuksella.
Kuva: Sanna Siniluhta