Välkommen till Jyväskyläregionen i Insjöfinland!

Jyväskylä är en livfull stad med ett mångsidigt utbud inom idrott, motion och välmående och här arrangeras över 5 000 evenemang årligen. Jyväskylä ligger i Mellersta Finland, mitt i hjärtat av Insjöfinland. Staden går i den världskända arkitekten och formgivaren Alvar Aaltos fotspår och kan erbjuda besökare fantastiska upplevelser i naturen mitt i staden liksom en mängd tankeväckande kultur. Jyväskylä utmanar människor att röra på sig och att njuta av uppiggande fysisk avkoppling som sätter sina spår – på var och en av oss på ett unikt sätt!

Till följd av den nu rådande situationen med COVID-19 har de flesta av våra företag avvikande öppettider och tillfälligt stängt. Kontrollera aktuella uppgifter direkt på företagens webbplatser och kanalerna på sociala medier. Ytterligare information om situationen finns på UtrikesministerietsInstitutet för hälsa och välfärds och Jyväskylä stads sidor.

Låt dig ändå inspireras av Jyväskyläregionen – dröm hemma och planera din semester för framtiden, då det åter är tryggt att resa. Be safe! 

Visit Jyväskylä på Instagram

A little throwback. The amount of sunshine is pretty much the same still, but the amount of snow... It's nearly gone now! 

📸: @jukkapaa

#visitjyvaskylaregion
The new week is here! In the Jyväskylä Region the sun was shining today – what was the weather like in your hometown? 

📸: @iituleena 

#visitjyvaskylaregion
This was taken over a month ago, but it sure looks like it was yesterday. Spring is trying to fool us! ❄

📸: @peepeau 

#visitjyvaskylaregion #lakeland #finnishlakeland @ourfinland  @visitfinlandjapan  #visitfinlandjp #visitfinland #thisisfinland
Leaning towards the weekend like... Have a good one! 😊

📸: jaananyandu 

#visitjyvaskylaregion