Golf ja frisbeegolf

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Oli peliväline sitten pallo tai frisbee, golf on hurmannut monet. Golf yhdistetään usein upeisiin maisemiin, ja Keski-Suomessa nautitkin paitsi haastavista kentistä myös hienoista näköaloista. Erilaisia golfmahdollisuuksia minigolfista frisbeegolfiin on kaikkiaan lähes 50.

Golfin luonnonläheisyys on yksi suosituimmista syistä kokeilla harrastusta, sillä raikas ulkoilma ja upeat maisemat vetävät puoleensa. Golfissa on täydellinen tasapaino paitsi haastetta ja rauhaa myös vauhtia ja hidasta tahtia – jokainen voi räätälöidä ajastaan kentällä juuri oman näköisensä. Keski-Suomessa golftaitojaan pääsee harjoittamaan alueen neljällä luonnonkauniilla 9–18-reikäisellä kentällä, jotka sijaitsevat Hankasalmella, Jyväskylän Sippulanniemessä, Laukaassa ja Muuramessa.

Keski-Suomi on myös kiekon liidättäjälle kultakaivos, sillä harrastajat pääsevät nauttimaan yli kolmestakymmenestä frisbeegolfradasta! Radat ovat 5–20-väyläisiä, ja niitä löytyy Jyväskylästä, Joutsasta, Laukaasta, Muuramesta, Petäjävedeltä, Toivakasta, Uuraisilta ja Äänekoskelta. Alta pääset tutustumaan Jyväskylän ja Keski-Suomen frisbeegolfratoihin rataluokituksineen. Voit myös napata kiekot matkaan ja kiertää ratoja Frisbeegolf -reitin avulla.

Myös minigolfia voi harrastaa Keski-Suomessa useissa paikoissa. Lue lisää golfmahdollisuuksista alta.