Saunamaakuntaviikko

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Vuoden 2023 saunamaakuntaviikon päivämäärät vahvistuvat myöhemmin. Ohjelma kasataan tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

Keski-Suomen Saunamaakuntaviikolla on monipuolinen valikoima erilaisia saunaelämyksiä paikallisille ja matkailijoille. Lisäksi saunaviikon yhteydessä järjestetään Saunanlämmityksen MM-kilpailut. Saunat sijaitsevat ympäri Keski-Suomea, Maailman Saunamaakuntaa.

 

Kesäisin järjestettävässä tapahtumassa on viikon aikana kymmeniä erilaisia ​​saunatapahtumia. Saunamaakuntaviikon aikana voi nauttia esimerkiksi savusaunan lämmöstä, hemmotella itseään erilaisissa saunahoidoissa, kokeilla telttasaunaa tai muita mielenkiintoisia saunakohteita eri paikoissa ja yrityksissä. Saunamaakuntaviikko huipentuu Saunanlämmityksen MM-kisoihin.

Huomioithan, että saunatapahtumien päivämäärät saattavat muuttua. Saunatapahtumat varaavat oikeuden ohjelmamuutoksiin. Jokainen saunatapahtuma vastaa tapahtumastaan itse. Visit Jyväskylä Region toimii Saunamaakuntaviikon markkinoivana tahona. Huomioithan, että vallitsevan tilanteen vuoksi huolehdit asianmukaisista turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta tapahtumissa ja elämyksissä. Voit lukea koronaviruksen vaikutuksista Jyväskylän seudulla täältä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös…

Yleisöä John Smith -festivaaleilla Laukaassa.

Keski-Suomen tapahtumakooste

Saunavasta savusaunan lauteella

Saunaralli 2.–7.8.2020

Henkilö nauttii kesästä järvellä

Ainutlaatuinen kesä Keski-Suomessa