Keski-Suomen tapahtumat

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Keski-Suomi ja sen tapahtumakeskukset Jyväskylä ja Himos-Jämsä on aktiivinen tapahtuma-alue ympäri vuoden. Alue toimii vuosittain tuhansien erikokoisen ja -teemaisen tapahtuman näyttämönä!  Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai kulttuuria, Keski-Suomen eri pop up -tapahtumat, festivaalit, kulttuuri- ja urheilutapahtumat, sekä laadukkaat messut tarjoavat sinulle taatusti unohtumattomia elämyksiä.

Tutustu Keski-Suomen tapahtumakalenteriin. 

Keski-Suomen tapahtumat ovat helposti saavutettavissa ja erinomaisia tapahtumapaikkoja on monia. Esimerkiksi Himos-Jämsä ja Jyväskylän Lutakon sataman alue, Lounaispuisto sekä messu- ja tapahtumakeskus Jyväskylän Paviljonki ihastuttavat matkailijoita ympäri vuoden. Jyväskylän Paviljongissa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia, joihin kuuluvat mm. erilaiset kulttuuritapahtumat, konsertit ja messut. Jyväskylä onkin todellinen messukaupunki, sillä eriteemaisia messuja järjestetään tiheään tahtiin. Haluatko järjestää tapahtumasi Jyväskylässä? Katso vinkit tapahtuman järjestämiseen täältä.

Alueen parhaat tapahtumat ja menovinkit löydät Keski-Suomen tapahtumakalenterista – tunnetuimpiin tapahtumiin kuuluvat mm. Keski-Suomessa vuosittain ajettava Suomen MM-ralli, kulttuurinjanoisille upea Valon Kaupunki, erilaisia taidemuotoja yhdistelevä Jyväskylän Kesä -festivaali ja saunomisesta innostuneille saunanlämmityksen MM-kilpailut ja Saunamaakuntaviikko, jonka tapahtumapaikkana toimii koko Keski-Suomi.

Tutustu tapahtumiin laajemmin Keski-Suomen tapahtumakalenterissa