Jyväskylän seudun tapahtumat

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylä on aktiivinen tapahtumakaupunki ympäri vuoden – seutu toimii vuosittain yli 5 000 erikokoisen ja -teemaisen tapahtuman näyttämönä. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai kulttuuria, Jyväskylän seudun eri pop up -tapahtumat, festivaalit, kulttuuri- ja urheilutapahtumat, sekä laadukkaat messut tarjoavat sinulle taatusti unohtumattomia elämyksiä.

Koronavirus sekä hallituksen linjaukset vaikuttavat tapahtumiin, joten muutokset ovat mahdollisia. Suosittelemme tutustumaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin sekä koronaviruksen vaikutuksiin Jyväskylän seudulla.

Jyväskylän seudun tapahtumat ovat helposti saavutettavissa, ja erinomaisia tapahtumapaikkoja on monia: esimerkiksi Jyväskylän sataman alue, Lounaispuisto sekä messu- ja tapahtumakeskus Jyväskylän Paviljonki. Jyväskylän Paviljongissa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia, joihin kuuluvat mm. erilaiset kulttuuritapahtumat, konsertit ja messut. Jyväskylä onkin todellinen messukaupunki, sillä eriteemaisia messuja järjestetään tiheään tahtiin. Haluatko järjestää tapahtumasi Jyväskylässä? Katso vinkit tapahtuman järjestämiseen täältä.

Alueen parhaat tapahtumat ja menovinkit löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista – tunnetuimpiin tapahtumiin kuuluvat mm. Keski-Suomessa vuosittain ajettava Suomen MM-ralli, kulttuurinjanoisille upea Valon Kaupunki, erilaisia taidemuotoja yhdistelevä Jyväskylän Kesä -festivaali ja saunomisesta innostuneille saunanlämmityksen MM-kilpailut ja Saunamaakuntaviikko, jonka tapahtumapaikkana toimii koko Keski-Suomi.

Tutustu ajankohtaisiin tapahtuma- ja menovinkkeihin Juuri nyt -osiossa