Teatteri, musiikki & stand up

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylä on kuuluista vilkkaasta harrastajateatteritoiminnastaan, joka ilahduttaa paikallisia ja matkailijoita ympäri vuoden. Keski-Suomessa vaikuttaa myös useita ammattiteatteriryhmiä sekä tietenkin Jyväskylän kaupunginteatteri. Komean teatterirakennuksen on suunnitellut itse Alvar Aalto! Tutustu myös Jyväskylän kaupunginteatterin esityskalenteriin.

Keski-Suomesta löydät myös kirjavan valikoiman elävää musiikkia konserttien, keikkojen ja festivaalien muodossa. Isoja musiikillisia elämyksiä pääsee kokemaan esimerkiksi Paviljongissa ja Suomalaisen musiikkikampuksen saleissa. Jyväskylä Sinfonia konsertoi nyt uudessa Encore-salissa Lutakon Paviljongissa.

Maankuulun rock-klubinTanssisali Lutakon lavaa hallitsevat sekä kotimaiset että ulkomaiset artistit ja yhtyeet. Tunnelmallinen keikkapaikka tunnetaan monien suomalaisten artistien suosikkiesiintymispaikkana. Myös monissa pubeissa ja baareissa pääsee viettämään iltaa livemusiikin tahdissa. Ulkotapahtumat, kuten musiikkifestivaalit, keskittyvät Lutakonaukiolle, satamaan ja Lounaispuistoon. Tunnettuja tapahtumia ovat esimerkiksi monikulttuurifestivaali Jyväskylän Kesä ja kansan joka kesä villitsevä Suomipop-festivaali.

Musiikin lisäksi Jyväskylässä voi nautiskella makeista nauruista stand up -komiikan parissa. Jyväskyläläisellä stand up -viihteellä on pitkät perinteet, ja Jyväskylän Paviljonki sekä Ilokiven Seisomapaikkaklubi marssittavat lavalle Suomen suosituimpia stand up -koomikoita.

Etsi teatteriesityksiä Tapahtumahausta