Makuja Keski-Suomesta

Kestävästi tuotettu ruoka on tärkeä ja näkyvä osa keskisuomalaista matkailua. Maakunnasta löytyy lähellä tuotettuja, sesongin mukaisia raaka-aineita ja tuoreita makuja ympäri vuoden. Tarjolla on erilaisia ruokapolkuja, joissa yhdistyvät tarinat, ainutlaatuinen luonto, vieraanvaraisuus ja omaperäisyys.

Maakunnan raaka-aineiden monipuolisuus ja ruokakulttuurien moninaisuus yhdistyvät aidoiksi elämyksiksi luonnon helmassa, kaupungin sykkeessä, valmiissa pöydässä tai oman eväskorin äärellä.

Tutustu lisää keskisuomalaisiin makuihin ja ihmisiin makujen takana.

HIISI-panimon toimitusjohtaja kantamassa suurta lasipulloa

Kokeilevaa ja omalaatuista olutta Keski-Suomesta

Kokeilevaa ja omalaatuista olutta Keski-Suomesta

Mikko Mäkelä on jyväskyläläinen panimoyrittäjä ja HIISI-panimon toimitusjohtaja. Lue haastattelu täältä. Tulossa huhtikuussa!
Tommi Lindholm

Tommi Lindholm, jäätelöiden mestari

Tommi Lindholm, jäätelöiden mestari

Tommi Lindholm työskentelee Art Food Heaven Oy:ssä Jyväskylässä Art Gelato -brändin jäätelömestarina ja haluaa tuoda herkullisia, paikallisia ja yllätyksellisiä makukokemuksia kaikkien saataville. Tulossa heinäkuussa!
KEKO2-hankkeen_rahoittajalogot