AaltoAlvari

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

18 min 9 min

Pitkäkatu 2
40700 Jyväskylä
p. 014 266 4296
liikunta.aaltoalvari@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/aaltoalvari Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 1.4°C Selkeää, klo 14:56

AaltoAlvari

Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiliikuntaan. 50 metrin allas sopii niin kuntouintiin kuin kilpailuihin ja käytössä ovat myös arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman vanhan puolen 25 m allas hyppytorneineen sekä iso lastenallas. Tarjolla on myös valoisat kuntosalit, takkahuone sekä kahviopalvelut.

Tällä hetkellä AaltoAlvarissa on käynnissä peruskorjaus, jossa uusitaan koko kylpyläosasto. Koskiallas muotoillaan uudestaan ja vesihierontapisteitä lisätään. Aaltoallas ja liukumäki on jo uusittu ja ovat käytössä, altaan yhteyteen on rakennettu myös uusi erillinen poreallas. Myös uusi 25 metrin muuntoallas nostopohjalla on valmistunut, ja osa siitä on lastenaltaan remontin ajan lapsille sopivan syvyinen.

Hyppyajat 25 m altaassa:
ma-pe                   klo 17.45-18.45
la-su                      klo 11.45-12.15, 13-45-14.15, 15.45-16.15

Esteettömyys

Esteettömyys on huomioitu AaltoAlvarissa mm. niin, että pyörätuoleille löytyy hissejä ja pyörätuolilla pääsee esimerkiksi 50 m altaalle. Lisäksi useissa paikoissa Alvarissa on mahdollisuus loiviin portaisiin ja avustajan ja avustettavan ollessa eri sukupuolta, on mahdollisuus varata maksuttomasti erillinen pukuhuone/tilaussauna tukea tarvitsevalle sekä hänen avustajalleen.

Muita samasta sijainnista

Kuokkalan kartanon tallin yleistila

Kartanon Talli – Kuokkalan Kartano

Lue lisää kohteesta Kartanon Talli – Kuokkalan Kartano