Peurunka Spa & Resort

Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

32 min

Peurungantie 85
41340 Laukaa
p. 020 751 6300
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 0.8°C Pilvistä, klo 21:44

Peurunka Spa & Resort

Suomen aktiivisimmassa kylpylässä viihtyy koko perhe! Laske huima 130 m vesiliukumäki tai uusin tulokkaamme, 40 m liukumäki, sekä taituroi Wibit-vesikiipeilyradalla. Perheen pienimmät nauttivat lämpimästä vedestä baby bungee-altaalla.

Monipuolisen kylpylän lisäksi Peurunka Spa & Resortissa on useita koko perheelle sopivia aktiviteetteja. Erilaiset sisä- ja ulkoaktiviteetit, kuten hohtokeilaus ja frisbeegolf, pitävät pienten liikkujien energiatasot korkealla kaikkina vuodenaikoina. Järvi ja upeat ulkoilureitit houkuttelevat liikkumaan luonnossa. Perheen pienemmille on leikkipaikkoja sekä sisällä että ulkona.

Ravintolamaailman lasten listan herkut maistuvat liikunnan ja kylpylässä pulikoinnin jälkeen. Viereisen jäähallin yleisövuoroilla voi testata luistelutaitoja.

Aktiivisen päivän jälkeen voi nukahtaa ihanille yöunille vaikkapa Peurantähti-huoneistohotelliin.

Sijainti ja saapuminen

Peurunka sijaitsee n. 25 km päässä Jyväskylästä osoitteessa Peurungantie 85. Helpoiten paikalle pääsee omalla autolla, mutta myös paikallisliikenteen bussit kulkevat kätevästi keskustasta suoraan Peurungan etuovelle, joka on samalla myös linjan päätepysäkki.

Muita saman tyyppisiä

Kaksi lasta Suomen käsityön museossa.

Suomen käsityön museo

Lue lisää kohteesta Suomen käsityön museo