Piispala

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

1 t 34 min

Kurssitie 40
43300 Kannonkoski
p. 0207 694 300
piispala@piispala.fi
www.piispala.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 1.5°C Pilvistä, klo 10:00

Piispala

Piispala on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin keskus, ja meille asiakkaamme viihtyminen ja hyvä olo ovat pääasioita. Meillä on monipuoliset ja laadukkaat majoitus- ja liikuntatilat, upea luonto sekä asiakasystävälliset hinnat. Piispalassa on yhteensä 242-420 vuodepaikkaa hyvätasoisissa rivitalohuoneissa, puukerrostalossa, paritaloissa ja takkamökeissä.

Sijaitsemme pohjoisessa Keski-Suomessa Kannonkoskella, Kivijärven rannalla. Meille on helppoa tulla ympäri Suomen, ja rauhalliselta alueeltamme löytyy monipuolisesti palveluita ja aktiviteetteja. Uima-, jää- ja keilahallimme palvelevat asiakkaitamme kaikkina vuodenaikoina ja voit myös varata ohjattuja aktiviteetteja mielenkiintosi mukaan.

Piispala on yhteiskunnallinen yritys, olemme Green Key-sertifikaatin ja Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Lapset huomioitu

Piispala on yhteiskunnallinen yritys ja toimintamme tukee suomalaista nuorisotyötä. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen nuorisokeskusten verkostoon, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan

Esteettömyys

Osa majoitustiloista soveltuvia liikuntaesteisille tai aistirajoitteiselle henkilöille. Lisätietoa saat https://piispala.fi/piispala-info/ kohdasta "usein kysytyt kysymykset" sekä vastaanotostamme 0207 694 300/piispala@piispala.fi

Lemmikit sallittu

Meiltä löytyy erikokoisia huoneita, joihin voit ottaa myös lemmikin mukaan. Lemmikkimaksu viipymältä on 15€

Muita samasta sijainnista

Piispalan leirintäalueen metsäinen ranta, jossa kulkee viisi suppailijaa.

Piispala

Lue lisää kohteesta Piispala