Revontuli Resort

Revontuli Resort logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:4.0 tähteä

TripAdvisor logo

37 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

41 min

Revontulentie 1
41520 Hankasalmi
p. (014) 8448 200
info@revontuli.fi
www.revontuli.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 1.3°C Pilvistä, klo 13:07

Revontuli Resort

Revontuli Resort on ympäri vuoden palveleva lomakeskus Keski-Suomessa, Hankasalmella. Revontuleen voit tulla rentoutumaan ja rauhoittumaan järviluonnon äärelle tai laittaa tanssijalan vipattamaan viikonlopun viihdeilloissa.

Revontulen Mukavuusalueella voit majoittua ylellisissä lasi-igluissa järvinäköaloin, viihtyisissä Revontuli-huoneissa tai lomamökeissä. Kaikki majoitustilat sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä Revontulen ravintola- ja vastaanottopalveluista, keilahallista, saunoista ja golfkentästä. Viikonloppujen viihdeillat tarjoavat vauhtia tanssibändien ja Suomen ykkösluokan artistien tahdissa syyskuusta huhtikuulle.

Revontulen kolmesta ravintolasta löydät vaihtoehdon niin rentoon illanviettoon kuin tunnelmalliseen illalliseen pitkän kaavan mukaan. Revontuli Bowling Dinerissa on tarjolla tienoon parhaat burgerit ja muut jenkkiherkut, ja iltaa voi jatkaa rennosti hyvän musiikin ja keilailun merkeissä. Ravintola Loimussa ja Aurorassa tarjoillaan pohjoismaisen makumaailman mukaisia suussa sulavia menukokonaisuuksia ennakkotilauksesta.

Lomakeskuksen alueella sijaitseva Revontuli Golf on tunnettu aina huippukuntoisesta kentästään, rennosta otteestaan ja matalasta kynnyksestä lähteä lajin pariin. Golfkentän ja keilahallin lisäksi ympäröivä luonto tarjoaa mahdollisuudet monipuolisesti erilaisiin ulkoaktiviteetteihin ympäri vuoden.

Järven rannassa sijaitsevassa saunamaailmassa pääset nauttimaan moniaistisesta saunakokemuksesta joko kerran viikossa järjestettävillä yleisillä saunavuoroilla tai varaamalla saunan yksityiskäyttöön.

Hankasalmelle pääset mukavasti suoralla junayhteydellä mm. Jyväskylästä, Helsingistä, Tampereelta ja Pieksämäeltä. Ysitien laidalla sijaitsevaan lomakeskukseen on helppo saapua myös omalla autolla. Tervetuloa nauttimaan olostasi Revontulen Mukavuusaluueelle!

Jyväskylän keskustasta paikalle pääsee kätevästi myös JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Muita samasta sijainnista

Lumous-metsämajoite ulkoa päin.

Luontovire

Lue lisää kohteesta Luontovire
Henkilö pelaa golfia Revontuli Golfin golfkentällä.

Revontuli Golf

Lue lisää kohteesta Revontuli Golf
Häähninmäen näkötorni aurinkoisella kelillä alhaaltapäin kuvattuna.

Häähninmäen näkötorni ja retkeilyreitit

Lue lisää kohteesta Häähninmäen näkötorni ja retkeilyreitit

Kärkkäälän luontopolku

Lue lisää kohteesta Kärkkäälän luontopolku