Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

52 min

Kangasmannilantie 18
42700 Keuruu

Paikallinen sää

Lämpötila: -1.4°C Pilvisyystietoa ei saatu, klo 08:50

Siipirataslaiva Elias Lönnrot

Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on risteilyt Keurusselkä-järvellä vuodesta 1986 lähtien. Laiva on ns. näköisalus 1800 luvun lopulla Keurusselkä-järvellä liikennöineestä samannimisestä laivasta. Tämä alkuperäinen laiva on vuosisadan vaihteessa romutettu.

Siipirataslaivalla palvelee kahvio-ravintola tarjoten pientä purtavaa. Tilausristeilyillä laivalla on mahdollisuus myös ruokailuun.

Laivalla on mahdollisuus liikennöidä kotisatamastaan Keuruun keskustan tuntumasta Ahtolan satamasta Hotelli Keurusselän rantaan. Tämä n. tunnin matka onkin reiteistä suosituin.

Muita laitureita löytyy Keuruulta Camping Nyyssänniemestä sekä järven eteläpäässä sijaitsevasta Mänttä-Vilppulan Taidekaupungista Myllyrannasta.

Laiva ajaa sesonkiaikana aikataulullisia reittivuoroja sekä tilauksesta touko-syyskuun aikana. Lisäksi laivalla järjestetään teemaristeilyjä musiikin, hyvän ruuan ja tarinoiden parissa.
Laiva on suosittu ryhmämatkailijoiden keskuudessa ja sen voi tilata perhejuhlia, kokouksia ja muita tapaamisia varten. Laivaan mahtuu max. 125 asiakasta.

Muita saman tyyppisiä

Henkilöitä melomassa

Häyrylänranta

Lue lisää kohteesta Häyrylänranta

Mämminiemi

Lue lisää kohteesta Mämminiemi
Laukaan sataman laituri sekä veneitä.

Laukaan satama

Lue lisää kohteesta Laukaan satama
Kuva satamasta, jossa näkyy rakennus ja veneitä sekä taustalla puita ja taloja

Korpilahden satama

Lue lisää kohteesta Korpilahden satama