Varjola

Varjola logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:4.0 tähteä

TripAdvisor logo

21 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

37 min

Vilppulantie 51
41370 Kuusa
p. 020 792 8080
varjola@varjola.com
www.varjola.com Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: -3.8°C Selkeää, klo 11:53

Varjola

Viihtyisää majoitusta maalaismaisemassa
Varjolassa majoitut tasokkaasti maaseudun rauhassa nauttien samalla kauniista Keski-Suomen luonnosta ja järvimaisemasta. Tasokkaat huoneet ja huoneistot sijaitsevat Kuusaankosken kupeessa, ja pääset suoraan luontoon heti ulko-oveltasi. Huoneita ja huoneistoja on helppo yhdistää myös isomman seurueen majoituspaketiksi, ja halutessasi saat käyttöösi vaikka koko rivitalon.

Majoitustilat palvelevat erinomaisesti sekä kokousvieraita että lomaa viettäviä asiakkaita, ja ne ovat myös mainio valinta ohikulkumatkalla oleville autoilijoille. Majoitukseen sisältyy maittava maalaisaamiainen Navettaravintolassa.

Maaseudun tunnelmaan on vain 30 minuutin ajomatka Jyväskylästä. Paikalle pääsee helposti Jyväskylän keskustasta JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla. Tervetuloa viihtymään yön yli!

Lemmikit sallittu

Pääset majoitustiloista suoraan ulkoterassille, tai piipahtamaan ovesta metsän puolella kävelyllä. Kivenheiton päässä huoneista on laajat metsäalueet ja patikointireitit, joissa voi koiran kanssa lenkkeillä pitkiäkin matkoja.

Muita samasta sijainnista

Kaksi henkilöä kalastamassa veneissä

Varjola

Lue lisää kohteesta Varjola

Bistro Sylvi ja Navettaravintola

Lue lisää kohteesta Bistro Sylvi ja Navettaravintola