KYSYTTÄVÄÄ?

Jyväskylän seudun tapahtumat

Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio  Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio

Suomipop-festivaali 2019, kuva: Niko Soukkio

Koronavirus sekä hallituksen linjaukset vaikuttavat tapahtumiin, joten muutokset ovat mahdollisia. Suosittelemme tutustumaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin sekä koronaviruksen vaikutuksiin Jyväskylän seudulla

Jyväskylä on aktiivinen tapahtumakaupunki ympäri vuoden –  seutu toimii vuosittain yli 5 000 erikokoisen ja -teemaisen tapahtuman näyttämönä. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai kulttuuria, Jyväskylän seudun eri pop up -tapahtumat, festivaalit, kulttuuri- ja urheilutapahtumat sekä laadukkaat messut saavat sinut varmasti liikkeelle.

Tapahtumat Jyväskylän seudulla ovat myös helposti saavutettavissa. Erinomaisia tapahtumapaikkoja on monia: esimerkiksi Jyväskylän sataman alue, Lounaispuisto ja messu- ja tapahtumakeskus Jyväskylän Paviljonki. Jyväskylän Paviljongissa järjestetäänkin vuosittain yli 800 erilaista tapahtumaa, joihin kuuluvat mm. erilaiset kulttuuritapahtumat, messut ja konsertit. Jyväskylä onkin todellinen messukaupunki, sillä eriteemaisia messuja järjestetään tiheään tahtiin. Haluatko järjestää tapahtumasi Jyväskylässä? Katso vinkit tapahtuman järjestämiseen täältä. 

Kun etsit tekemistä Jyväskylässä ja Jyväskylän seudulla, parhaat tapahtumat ja menovinkit löydät Jyväskylän seudun tapahtumakalenterista. Alueen tunnetuimpiin tapahtumiin kuuluvat mm. Keski-Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu, kulttuurinjanoisille Valon Kaupunki ja Jyväskylän Kesä -festivaali ja saunomisesta innostuneille saunanlämmityksen MM-kilpailut ja Saunamaakuntaviikko, jonka tapahtumapaikkana toimii koko Keski-Suomi.

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta