Tanssilliset Aalto-elämykset

Alvar ja Elissa

Teoksessa Alvar Aallon arkkitehtuuri, Helena Ratisen tanssitaide ja Pekka Nättisen multi-instrumentaalinen musiikki kutoutuvat tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, joka imaisee yleisön mukaansa. Alvar ja Elissa kertoo myös Alvar Aallon ja Elsa Mäntyniemen (myöhemmin Elissa Aalto) rakkaustarinasta. Teos on suunniteltu Säynätsalon kunnantaloon, joka on yksi Aallon merkittävimmistä töistä.

Teos on suunnattu aikuisille, mutta soveltuu myös perheille. Yleisö liikkuu esiintyjien mukana rakennuksessa, joka valitettavasti ei ole esteetön. Teos ei siksi sovellu liikuntarajoitteisille, jotka tarvisevat apuvälineitä liikkumisen tueksi.

Kesto: 1h
Hinta: alkaen 700€
Lisätietoja ja varaukset: p. 044 399 2234, info(at)tanssinkeskus.fi

Koe Aalto

Miltä Alvar Aallon arkkitehtuuri näyttää liikkeen ja tanssin näkökulmasta tarkasteltuna? KoeAalto –kierroksella tanssitaiteilija Helena Ratinen johdattaa osallistujat Aallon arkkitehtuuriin sekä pintojen ja muotojen yksityiskohtiin liikkeen avulla. Kierros tarjoaa kokeneille Aallon töiden tuntijoille uusia oivalluksia ja uutta näkökulmaa sekä uusille kävijöille ainutlaatuisen ensikosketuksen Aallon omaleimaiseen tyyliin. KoeAalto -kierroksen järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus.

Kesto: 1h
Lähtöpaikka: Alvar Aalto -museo
Hinta: ryhmälle 350 €
Lisätietoja ja varaukset: p. 044 399 2234, info(at)tanssinkeskus.fi

Aalto-maljakko

”Olen viiva, aaltoviiva. Lammikon reuna, järven ranta, veden pintaväre, revontuli. Pöydälle läikähtänyt viini, Aalto-maljakko, Kulttuuritalo, lepotuoli. Olen maaston mukaan muotoutuva muoto. Olen aaltoviiva.”

Koreografia ja tanssi: Helena Ratinen
Tuotanto: Tanssin Aallolla -hanke / Keski-Suomen Tanssin Keskus ja Alvar Aalto säätiö.

Sopii yritystilaisuuksiin, illanviettoihin, seminaareihin ja tapahtumiin.

Hinta: alkaen 350 €
Lisätietoja ja varaukset: p. 044 399 2234, info(at)tanssinkeskus.fi