Henkilö sup-lautailemassa järvellä Peurungassa

Hyvää oloa, hemmottelua ja luontoelämyksiä Peurungassa

Peurungassa vierailija kokee luonnon ja veden hyvää tekevän voiman. Kylpylä ja sitä ympäröivä luonto tarjoavat hienot puitteet onnistuneeseen lomaan.

Heti Peurunkaan saapuessa sen ymmärtää: nyt ollaan paikassa, jossa voi kokea hyvän olon monella tavalla. Silmiä hivelevä järvimaisema, metsäluonto ja edessä kohoava kylpylähotelli antavat lupauksen onnistuneesta lomasta.

Peurunka on ympärivuotinen kohde, jossa elämyksiä ja aktiviteetteja voi kokea sisällä ja ulkona. Tunnelmallisen kylpylän porealtaat ja hemmotteluallas houkuttelevat nautiskeluun, jokiallas puolestaan kutsuu uimaan joko rauhallisesti edeten tai vähän rivakammin sykettä nostaen. Viimeistään saunan lämmössä ja hemmotteluhoidoissa arjen kiristämät hartiat rentoutuvat.

Kaksi henkilöä kilistelemässä Peurungassa.
Kuva: Peurunka

Kylpylän lisäksi Peurungassa on monipuoliset mahdollisuudet sisäliikuntaan, esimerkiksi keilarata, kuntosali ja ryhmäliikuntatunteja,

Peurungan myyntijohtaja Ella Salmela kertoo.

Peurungassa ympäröivä luonto on tärkeä hyvinvoinnin tekijä. Luonnonvesistä voi nauttia meloen, suppaillen, soutaen tai pulahtamalla uimaan Peurunkajärven virkistävään veteen. Peurungan metsäiset maastot sopivat luontoretkeilyyn tai fatbike-pyöräilyyn, ja lähistöllä sijaitsee myös monia vaikuttavia luontokohteita. Talvella lajeina ovat esimerkiksi hiihto ja lumikenkäily.

Soutelua Peurungan järvimaisemissa
Kuva: Peurunka

Monipuolisesti vaihtoehtoja majoittumiseen ja herkutteluun

Hyvän olon loman Peurungassa täydentävät levolliset unet ja maukas ruoka.

Peurungassa on eri tarpeisiin sopivia majoitusvaihtoehtoja: viihtyisiä hotellihuoneita, huoneistoja ja lomamökkejä,

Salmela kuvailee.

Laadukas ravintolatarjonta varmistaa, että joka makuun ja tilanteeseen löytyy sopivaa purtavaa. Ravintolaelämys onnistuu pitkän kaavan mukaan Ravintola Peurankellossa, jossa suositaan paikallisten tuottajien laadukkaita raaka-aineita sekä kotimaisia tuotteita aina mahdollisuuksien mukaan. Bistro Nemossa herkutellaan esimerkiksi maukkailla burgereilla ja salaateilla.

Bistro Nemosta voi myös napata mukaan eväsretkipaketin ja nauttia eväät luonnossa,

Salmela ehdottaa.

Pariskunta kippistämässä illallisella
Kuva: Peurunka