Kuva kylpylän altaista

Peurunka Spa & Resortissa viihtyy koko perhe

Peurunka Spa & Resortissa on tarjolla hauskaa tekemistä ympäri vuoden. Kylpylä ja hauskat aktiviteetit keilailusta fatbike-pyöräilyyn varmistavat, että lomalla viihtyy koko perhe. Kesän 2022 uutuus on Vesipuisto ja Rantamaailma. 

Än, yy, tee, NYT – vauhti ja riemunkiljahdukset kiihtyvät, kun lapset viilettävät pitkin Peurungan kylpylän huimia, 130 ja 40 metrin pituisia vesiliukumäkiä. Pidempi niistä on yksi Pohjoismaiden pisimpiä vapaasti laskettavia vesiliukumäkiä. Kello mittaa laskuun kuluvaa aikaa, ja matkaseurueen kesken onkin hauska ottaa kisa, kuka on nopein laskija. 

Laukaassa sijaitseva Peurunka Spa & Resort on mainio matkakohde lasten kanssa matkustaville kaikkina vuodenaikoina. Hurjien vesiliukujen ja hauskan Wibit-vesikiipeilyradan lisäksi kylpylässä on lapsille oma allas, jossa on pieni liukumäki. Ihan pienet viihtyvät vesileikkien parissa Baby Bungee -altaan lämpöisessä vedessä.  

– Kun kylpylän uudistuminen tuli aikanaan ajankohtaiseksi, monella asiakkaallamme oli huoli jokialtaan säilymisestä. Iloksemme se jäi uudistettuunkin kylpyläämme. Edelleen ainutlaatuisella 100 m pitkällä jokiradalla pääsee uimaan hyvin matkaa ja siinä on ajoittain päivittäin myös virtaus päällä, joten voit uida myötä- tai vastavirtaan. Kylpylämme porealtaat täydentävät kokonaisuutta, niissä on ihana rentoutua uinnin jälkeen, Peurunka Spa & Resortin markkinointipäällikkö Tanja Kaliste kertoo. 

Välillä on mukava käydä nautiskelemassa saunojen lämmöstä, ja kun nälkä alkaa kurnia, allasbaarista saa ostettua burgerit, limut ja jätskit kylpylän puolelle. 

Monipuolisesti aktiviteetteja ulkona ja sisällä

Kylpylän ohella Peurunka Spa & Resortissa on runsaasti tekemistä ulkona ja sisällä. Kesällä vedetään sandaalit jalkaan ja suunnataan kohti rantaa.  

– Kesälle 2022 saimme uuden vetonaulan Peurunkaan, kun Rantamaailma ja Vesipuisto avattiin. Olemme todella innoissamme tästä kokonaisuudesta ja Vesipuisto täydentää jo ennestäänkin laajaa tarjoamaamme. Vesipuistossa pääsee uimaan, kiipeilemään, tasapainoilemaan ja ylittämään erilaisia esteitä. Korkeimpana elementtinä on ”jäävuori”, joka on n. 4 m korkea ja josta voi hypätä järveen. Hyvällä säällä asiakkaamme viihtyvätkin varmasti ranta-alueella Vesipuistossa, uimarannalla, suppaillemassa ja Kesäterassilla upeista järvimaisemista nauttien. Rantamaailmassamme on myös vuokrattavissa tynnyrisaunat ja porealtaat yksityiskäyttöön! Kaliste iloitsee. 

Vesileikkipuisto järvessä, Peurunka
Kuva: Peurunka

Peurunkajärven ranta sopii hyvin uimiseen lasten kanssa, sillä ranta on matala ja hiekkapohja tuntuu mukavalta pienten varpaiden alla. Peurunka Spa & Resortista voi vuokrata SUP-lautoja, kanootteja ja soutuveneitä. 

– Suosituksi aktiviteetiksi on osoittautunut myös fatbiket, joita voi käyttää ympäri vuoden. Esim. kesällä maastoreitteja on käytössä monen mittaisia, maakuntauraa myöten aina Jyväskylään tai Suolahteen saakka. Fatbikeillä voi lähteä ihan koko perheen retkelle, sillä meiltä löytyy vuokrattavana myös lasten kokoja.  

Talvella ranta-alueella on lapsille hyvä pulkkamäki, jota varten hotellista voi lainata liukureita ja pulkkia. Hotellin alueelta lähtee myös eri pituisia hiihtolatuja. 

Joka sään aktiviteetiksi sopii esimerkiksi keilaus. Lasten kanssa keilaamista helpottaa heittoramppi ja laidat, jotka pitävät pallon aina radalla. 

Henkilö pyöräilee fatbikellä
Kuva: Peurunka

Viihtyisää majoitusta kylpylähotellissa tai huoneistohotellissa

Peurunka Spa & Resortissa viihtyy helposti pidempään, ja Kaliste suositteleekin perheille majoitusta joko kylpylähotellin päärakennuksessa tai Peurantähden huoneistohotellissa. 

– Kylpylähotellin kahden hengen huoneisiin ja tilavampiin Superior-huoneisiin on mahdollista saada 1–2 lisävuodetta. Peurantähden täysin varustelluissa loma-asunnoissa on mukavasti majoitustilaa 4–6 henkilölle. Meiltä löytyy myös kivat leikkipaikat lapsille sisältä ja ulkoa ja hotellin vastaanotosta voi lainata lautapelejä. 

Lapset on huomioitu tietysti myös Peurunka Spa & Resortin ravintoloissa. Esimerkiksi Bistro Nemossa on lapsille oma lista, josta löytyy maistuvia annoksia pienille herkkusuille. 

Yleiskuva hotelli huoneesta
Kuva: Peurunka

Lue lisää Peurungasta