Kaksi henkilöä sup-lautailemassa järvellä

Himos on lomakohde, joka pitää hymyn huulilla!

Himoksella iloinen lomatunnelma on taattu. Kesälomalla on mahdollista rentoutua mökkiloman ja aktiviteettien parissa, mutta myös erilaisia kesäfestareita ja -tapahtumia on luvassa.

Sekä lomailijoiden että henkilökunnan hymy tarttuu – ja miksipä ei, kun tekemistä ja kokemista on niin paljon?

Meille tuleva lomailija on aina rennolla ja hyvällä fiiliksellä. Lomailijoiden hymyä lisää ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme. Otamme kaikki vastaan iloisena!

HimosLomien toimitusjohtaja Päivi Heikkala

HimosLomilla on monenlaisia majoitusvaihtoehtoja, mökeistä ja lomahuviloista hotelli- ja motellimajoitukseen. Yli sadassa mökissä on poreallas, mutta valikoimissa on myös perustason mökkejä niille, jotka eivät hae luksusta. Aktiviteettivalikoimassakin tekemistä riittää, sillä mökkilomaa voi viettää esimerkiksi soudellen, patikoiden ja pyöräillen. Tarjonnassa on myös esimerkiksi golfia ja mönkijävuokrausta. Tänä kesänä valikoimaa on lisätty runsaasti myös verkkosivuille varattavaksi.

Koko loma majoituksineen ja aktiviteetteineen on kätevä varata online-kaupasta. Verkosta majoituksen lisäksi voi varata myös vaikka fatbiken tai SUP-laudan. Jos mökillä ei ole poreallasta, voi netistä varata poreellisen rantasaunavuoron. Ryhmälle voi varata saunaelämyksen ja vaikka perinnesaunottajan! Lomaelämykset, opastetut palvelut ja välineet voi toki vuokrata myös paikan päällä.

Päivi Heikkala

Kaksi henkilöä auringonpaisteessa mökin terassilla
Kuva: Julia Kivelä

Mökkiloman kruunaa vapaus, sillä Himoksen alueella kaikki on kompaktisti lähellä ja siellä on helppo liikkua. Himos on helposti saavutettavissa monesta suunnasta, se on Ysitien varressa ja julkinen liikenne toimii kätevästi. Tämän ansiosta myös päiväretken voi tehdä kätevästi lähialueen tarjonnan pariin.

Alueelta ei periaatteessa tarvitse lähteä mihinkään, suurimmasta osasta mökeistä pääsee heti ovelta luontoon ja helposti vaikka Patalahdelle melomaan. Meillä on ravintolapalveluita pizzasta á la carteen ja mökille voi vaikka tilata oman kokin. Lähellä on kansallispuistoja, patikointi-, melonta- ja pyöräilyreittejä, erilaisia kulttuurikohteita ja tekemistä lapsiperheille.

HimosLomien markkinointisuunnittelija Saana Järvinen

Sähköavusteinen fatbike-pyörä HimosCenterin edustalla
Kuva: HimosLomat

Kesällä tapahtumatarjonnassa on erilaisia musiikkifestivaaleja. Lisäksi alueella järjestetään esimerkiksi rekka- ja Amerikan autojen tapahtuma, erilaisia urheilutapahtumia ja joogafestivaali. Syksyllä Himokselle on tulossa Oktoberfest ja Areena-bileet käynnistyvät vuoden loppupuolella. Marraskuussa 2021 Himoksella avataan ensimmäistä kertaa myös ensilumenlatu.

Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset lomailijat, vuoden jokaisena päivänä.

Saana Järvinen