Himos talvella

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Himoksella viihdytään talvella Etelä- ja Keski-Suomen suurimman laskettelukeskuksen rinteissä ja muiden talviaktiviteettien parissa. Aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen maistuu herkullinen ruoka ja rentoutuminen takkatulen ääressä mökissä – tai ehkä lähdet Himos Areenaan keikalle.

Himoksen talviaktiviteetit

Talvinen Himoksen matkailualue tunnetaan erityisesti Himoksen hiihtokeskuksesta. Etelä- ja Keski-Suomen suurimassa laskettelukeskuksessa laskettavana on 26 hyvin hoidettua rinnettä. Pisimmässä rinteessä kurvailtavaa riittää 1200 metrin verran.

Himoksen alueella pääset myös esimerkiksi lumikenkäilemään, retkiluistelemaan tai moottorikelkkailemaan. Ryhmille eksoottinen aktiviteetti on esimerkiksi avantoseikkailu kelluntapuku päällä.

Maastohiihtokausi käynnistyy Himoksen valaistulla ensilumenladulla, ja talven edetessä Himokselta pääsee hiihtäen Jämsään saakka. Lapset voivat harjoitella hiihtämistä tasaisella, 300 metrin pituisella ladulla.

Kuva: Himos-Jämsä

Himoksen tapahtumat talvella

Himos Areena on tunnettu timantinkovista keikkailloistaan. Kotimaan kuumimmat artistit tähdittävät Himos Areenan viikonloppuja marraskuusta huhtikuuhun.

Kuva: HimosLomat

Majoitus ja ravintolat Himoksella

Himoksella majoitut mukavasti vuokramökeissä aivan rinteiden ja palvelujen vieressä tai rauhallisemmilla mökkialueilla hieman etäämmällä. Valikoimaa löytyy perustasoisista mökeistä aina hulppeisiin huviloihin – miltä kuulostaisi poreisiin pulahtaminen aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen?

Himoksella on useita ravintoloita, ja ruokailu on mahdollista tilata myös suoraan mökkiin. Lähellä sijaitsevat myös tunnelmallinen Patapirtti ja Hirvikartano, jossa on ravintolan lisäksi Suomen ainoa kesyhirvitarha.

Kuva: Himos

Sinua voisi kiinnostaa myös

Hirvi kurkistaa aidan takaa.

Himoksen matkailualue kesällä

Nainen katsomassa ulos lasi-iglun ikkunasta talvisessa maisemassa.

Revontulen matkailualue