Bistro Sylvi ja Navettaravintola

Bistro Sylvi ja Navettaravintola logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:4.0 tähteä

TripAdvisor logo

22 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

37 min

Vilppulantie 51
41370 Kuusa
p. 020 792 8080
varjola@varjola.com
www.varjola.com Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 14.2°C Melko pilvistä, klo 12:57

Bistro Sylvi ja Navettaravintola

Varjolassa on pitkät perinteet herkkujen valmistukseen. Runsaat pitopöydät tarjoavat monenmoisia makuja, joissa sesongin herkut ovat kunniapaikalla.  Meillä on pitkät perinteet Jyväskylän alueen juhlapaikkana, ja tasokkaana maaseuturavintolana. Ympäri vuoden sinua palvelelee Navettaravintola, ja kesäaikaan avoinna on lisäksi Bistro Sylvi, jonka vanhan talon tunnelmaan voit piipahtaa vaikka ohikulkumatkalla.

Bistro Sylvi on idyllinen kesäravintola: tilan kolmannen emännän mukaan nimetty Sylvi tarjoaa konstailematonta bistrohenkistä ruokaa sekä kahvilan palveluita. Sylvin listalta löydät aitoja makuja Suomalaisen maaseudun alkulähteiltä. Hyödynnämme lähiseudun ruuantuottajien ja suomalaisten pientuottajien laadukkaita raaka-aineita menuissamme. Sylvi palvelee varjolaiseen tyyliin – perinteisiin luottaen, uudesta innostuen. Sylvi-emännän aikaan eivät vieraat jääneet kuivin suin ja meilläkin on ilo palvella tämän päivän vieraitamme Bistrossa!
Toimitamme myös saunoille ja majoitustiloihimme monia eri herkkuja, joten ei muuta kuin tutustu valikoimaan ja tule herkuttelemaan!

Muita samasta sijainnista

Ilmakuva kauniista auringonlaskusta Laukaassa järven yllä.

Metsoreitti

Lue lisää kohteesta Metsoreitti
Lapsi ja aikuinen laskemassa kylpylän liukumäkeä

Peurunka Spa & Resort

Lue lisää kohteesta Peurunka Spa & Resort