Piispala

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

1 t 34 min

Kurssitie 40
43300 Kannonkoski
p. 0207 694 300
piispala@piispala.fi
www.piispala.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 0.5°C Pilvistä, klo 16:00

Piispala

Piispalassa mahdollisuudet ohjelmapalveluihin sekä aktiviteetteihin ovat hengästyttävän monipuoliset. Ohjelmiimme kuuluvat elämys- ja seikkailutuokiot luonnossa ja ympäristössämme, ohjattuja liikuntatuokioita monipuolisissa tiloissamme, kädentaidon ja luovuuden sisällöt sekä hyvinvointia tukevat ohjelmapalvelut. Miltä kuulostaisi melonta tai kiipeily, tai rentoutustuokio perinnesaunan löylyissä rantasaunallamme?

Omatoimisia aktiviteetteja on mahdollista harrastaa ympäri vuoden, ja vuokrattavana on esimerkiksi fatbikeja, SUP-lautoja ja lumikenkiä. Frisbeegolf-rata ja muodoltaan vaihteleva kuntoilureitistö tarjoavat luontoliikuntaan loistavat mahdollisuudet. Halusitpa oppia uusia liikuntalajeja, luovia käsitöitä tai sukeltaa luontoelämyksiin, tule mukaan seikkailuun Piispalaan!

Lapset huomioitu

Piispala on yhteiskunnallinen yritys ja toimintamme tukee suomalaista nuorisotyötä. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen nuorisokeskusten verkostoon, jonka tehtävänä on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tukemalla ja ohjaamalla heidän kasvuaan.

Muita samasta sijainnista

Sisäkuva mökistä.

Piispala

Lue lisää kohteesta Piispala