Scandic Laajavuori

Scandic Laajavuori logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:3.5 tähteä

TripAdvisor logo

365 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

10 min

Laajavuorentie 30
40740 Jyväskylä

Paikallinen sää

Lämpötila: 1.4°C Pilvistä, klo 12:23

Scandic Laajavuori

Tunnelmallinen kokous- ja kylpylähotelli Laajavuoren jylhissä maisemissa. Täällä nautit hyvästä palvelusta, monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta. Hotelliin on helppo tulla ja maksuttomia pysäköintitiloja on runsaasti. Hotellille pääsee myös kätevästi Jyväskylän keskustasta linja-autolla 25 ja JYTAKSIn kiinteillä taksihinnoilla.

Tilavat huoneet sekä kattava huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Huoneissa on mukavat sängyt sekä kaikki tarpeellinen hyviin uniin. Osassa huoneita on lisäksi upeat järvi- sekä metsänäkymät ja osassa huoneita on myös oma parveke.

Hotellissa on upea kylpyläosasto, monipuolinen saunavalikoima, kuntohuone ja laadukkaat hemmotteluhoidot sekä oma keilahalli ja löytyypä myös ihan oma huonepakopelikin. Ravintolatarjonta on myös kattava. Hotellissa on kaksi ravintolaa, kahvila-ravintola Food Market ja rennon mutkaton à la carte ravintola ja baari Little Italy.

Muuntuvissa kokous- ja juhlatiloissa on helppo järjestää perinteiset kokoukset, tapahtumat tai vaikka messut. Hotellissa on maksuton langaton internetyhteys kaikissa tiloissa sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja vain viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Kaupungin parhaat ulkoilureitit kuten hiihto-, pyöräily- ja kävelyreitit ovat aivan hotellin vieressä, samoin suosittu Laajavuoren ympärivuotinen lähikeskus monipuolisine palveluineen. Kesäaikaan avoinna oleva seikkailupuisto kutsuu koko perheen huvittelemaan.

Muita saman tyyppisiä

Kaksi sänkyä Vuolakkeen huoneistossa

Apartment Vuolake

Lue lisää kohteesta Apartment Vuolake

Original Sokos Hotel Alexandra

Lue lisää kohteesta Original Sokos Hotel Alexandra
Nukulan vanha tupa Toivakassa.

Nukula

Lue lisää kohteesta Nukula

Marjoniementila

Lue lisää kohteesta Marjoniementila