Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:4.5 tähteä

TripAdvisor logo

576 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

11 min 7 min

Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Paikallinen sää

Lämpötila: 0.7°C Selkeää, klo 13:45

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Mieleenpainuva ja ainutlaatuinen Solo Sokos Hotel Paviljonki on jo lyhyessä ajassa kasvanut klassikoksi hotellien joukossa.  Asiakkaiden omiin kokemuksiin perustuvissa kilpailuissa ja vertailuissa Solo Sokos Hotel Paviljonki on saanut lukuisia palkintoja, muun muassa World Luxury Hotel Awards -kilpailussa sekä Trip Advisor Travellers Choice -arvioinneissa. Vieraamme ovat ihastuneet välittömään, mieleenpainuvaan ja omaleimaiseen Solo Sokos Hotel Paviljonkiin ja upean henkilökuntamme vieraanvaraisuuteen ja yksilölliseen asiakaspalveluun. Me Solo Sokos Hotel Paviljongissa haluamme tehdä vierailustasi ikimuistoisen. Hengähdä hetkeksi huomaamme ja anna meidän hurmata sinut unohtumattomalla palvelullamme.

Meille on tärkeää, että voit hyvin ja saat vierailusi aikana uusia elämyksiä. Uuteen päivään on hienoa lähteä levollisien unien ja nautinnollisen aamiaisen jälkeen. Hotellimme 9. kerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla virkistyt ja rentoudut upeaa keskisuomalaista järvimaisemaa ihaillen. Jyväskylän parhaille, luonnonläheisille lenkkeilyreiteille pääset suoraan ulko-oveltamme. Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on ihan vieressä ja kaupungin keskusta vain pienen kävelymatkan päässä. Sijaintimme onkin varsin ainutlaatuinen: Jyväsjärvi ja Jyväskylän satama vieressä ja silti kaupungin keskustassa.

Kulinaristisia nautintoja tarjoaa puolestaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola Trattoria Aukio. Tässä ravintolassa rakkaus italialaiseen ruokaan ja viiniin tarjoillaan aina ammattitaidolla ja ylpeydellä. Trattoriassa pääsee aina myös nauttimaan hieman terassitunnelmasta: valoisa katettu Veranta ravintolan sisällä on käytössä läpi vuoden.

Muita samasta sijainnista

Juhlatila Vehryt Nouka ulkoapäin.

Vehryt Nouka

Lue lisää kohteesta Vehryt Nouka
GreenStar Hotellin siisti turkoosi vivahteinen hotellihuone pienellä keittiöllä.

GreenStar Hotel

Lue lisää kohteesta GreenStar Hotel

Nyrölän retkeilypolku

Lue lisää kohteesta Nyrölän retkeilypolku