Tähtelä

Tähtelä logo

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

28 min

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti
p. 050 432 9190
info@tahtela.fi
www.tähtelä.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 9.6°C Selkeää, klo 08:20

Tähtelä

Tähtelä sijaitsee viihtyisän Korpilahden sataman läheisyydessä upeissa Päijänteen rantamaisemissa Alkio-opistolla. Monipuoliset 20–200 henkilön tilat luovat erinomaiset puitteet kokouksille, kursseille, leireille ja juhlille. Maksuton pysäköinti ja WiFi.

Tähtelässä voi majoittua rauhallisessa ympäristössä 1–2 hengen huoneissa tai 2–5 hengen huoneistoissa. Huoneissa on oma kylpyhuone/WC. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan. Kesäisin majoituspaikkoja on 150. Majoitusvaraukset myös Booking.comin kautta. Kysy edullista majoitusta ryhmille.

Vastaremontoidulla rantasaunalla on kaksi erillistä saunaa pesu- ja pukuhuoneineen, yhteinen takkatupa, pieni keittiö perustarvikkein ja kaksi vierashuonetta. Rantasaunassa on oma matalapohjainen uimaranta. Takkatupa sopii hyvin myös erilaisten kokousten pitopaikaksi. Tilassa on maksuton WiFi-yhteys ja iso taulutelevisio monipuolisilla liittimillä.

Rantasauna, luokat, auditorio ja liikuntasali ovat käytössä sopimuksen mukaan.

Ravintola Santerin hyvä palvelu ja maistuvat tarjoilut varmistavat onnistuneet tilaisuudet ja juhlat.  Suosimme kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa. Ravintola on avoinna Alkio-opiston opiskelukaudella ja sopimuksen mukaan.

Tähtelän lähellä on upeita kohteita luonnon ja ulkoilun ystäville. Unescon maailmanperintökohde Struven kolmiomittauspiste Oravivuorella ja Vaarunvuorten neljän kilometrin luontopolku sijaitsevat kumpikin noin 20 kilometrin päässä Tähtelästä.

Jyväskylän Korpilahden suositussa satamassa voi vierailla emaloija Ulla Huttusen ja puuseppä Arto Salmisen luomassa Höyry-galleriassa. Kahvila-ravintola Satamakapteeni järjestää muiden palveluidensa ohella tapahtumia, kuten esimerkiksi SatamaBluesin, Päijänteen Palvipäivät ja Unikeonpäivän lapsiperheiden tapahtuman.

Asiakaspalvelu avoinna: ma–pe klo 8–15

Avoinna

Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 8–15

Muita samasta sijainnista

Kuokkalan vesitorni iltavalaistuksessa.

Kuokkalan vesitorni

Lue lisää kohteesta Kuokkalan vesitorni
Ihmisiä laskettelemassa talvella

Laajis

Lue lisää kohteesta Laajis
Ravintolapöydän kattaus.

Verso Baari & Keittiö

Lue lisää kohteesta Verso Baari & Keittiö
Ihmisiä näyttämön äärellä Ränssin kievarilla

Perinteitä ja Tunnelmaa jo 203 vuotta

Lue lisää kohteesta Perinteitä ja Tunnelmaa jo 203 vuotta