Tähtelä

Tähtelä logo

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

28 min

Tähtiniementie 26
41800 Korpilahti
p. 050 432 9190
info@tahtela.fi
www.tähtelä.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 0.6°C Pilvistä, klo 17:20

Tähtelä

Tähtelä sijaitsee viihtyisän Korpilahden sataman läheisyydessä upeissa Päijänteen rantamaisemissa Alkio-opistolla. Monipuoliset 20–200 henkilön tilat luovat erinomaiset puitteet kokouksille, kursseille, leireille ja juhlille. Maksuton pysäköinti.

Tähtelässä voi majoittua rauhallisessa ympäristössä 1–2 hengen huoneissa tai 2–5 hengen huoneistoissa. Huoneissa on oma kylpyhuone/WC. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan. Kesäisin majoituspaikkoja on 150. Majoitusvaraukset myös Booking.comin kautta. Kysy majoitusta ryhmille.

Rantasaunalla on kaksi erillistä saunaa pesu- ja pukuhuoneineen, yhteinen takkatupa, pieni keittiö perustarvikkein ja kaksi vierashuonetta. Rantasaunassa on oma matalapohjainen uimaranta. Takkatupa sopii hyvin myös erilaisten kokousten pitopaikaksi. Tilassa on maksuton WiFi-yhteys ja iso taulutelevisio monipuolisilla liittimillä.

Ravintola Santerin hyvä palvelu ja maistuvat tarjoilut varmistavat onnistuneet tilaisuudet ja juhlat. Suosimme kotimaista ja lähellä tuotettua ruokaa. Ravintola on avoinna Alkio-opiston opiskelukaudella syksystä kevääseen ja muulloin sopimuksen mukaan.

Tähtelän lähellä on upeita kohteita luonnon ja ulkoilun ystäville. Aivan pihapiiristä pääset astumaan Haukankierroksen (14 km) polulle. Unescon maailmanperintökohde Struven kolmiomittauspiste Oravivuorella ja Vaarunvuorten neljän kilometrin luontopolku sijaitsevat kumpikin noin 20 kilometrin päässä Tähtelästä.

Lisätiedot ja tilavaraukset myyntipalvelumme kautta.

Myyntipalvelu avoinna: ma–pe klo 9–15

Avoinna

Asiakaspalvelu avoinna
ma–pe klo 8–15

Muita samasta sijainnista

Keski-Suomen museo

Lue lisää kohteesta Keski-Suomen museo
Kaksi henkilöä poseeraa laitesukelluskamat päällä uima-altaan pohjalla.

Vedenalaisia seikkailuja

Lue lisää kohteesta Vedenalaisia seikkailuja