Taulun Kartano

TripAdvisor matkailija-arvosana:4.0 tähteä

TripAdvisor logo

16 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

32 min

Tauluntie 596
41410 Toivakka
p. 020 7353 400
myynti@acravintolat.fi
www.taulunkartano.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: -5.1°C Selkeää, klo 08:30

Taulun Kartano

Tyylikäs, vanhan ajan upeaa tunnelmaa huokuva Taulun Kartano sijaitsee rauhoittavan upeassa maaseutumiljöössä 30 min. Jyväskylästä Mikkelin suuntaan. Tasokkaissa vierashuoneissamme yövyt mukavasti ja kartanon keittiö tarjoilee herkkuja ennakkotilauksesta. Kartanossa on 16 hotellihuonetta ja 40 vuodepaikkaa. Kartanossa on myös tasokas saunaosasto ulko- ja sisäporealtaineen.

Kartanon rantamailla on huikea helmi, Pihlajapellon torppa. Se sisältää jopa 50 hengen juhliin tai muihin kokoontumisiin sopivan takkatuvan ja 20 hengen savusaunan, kylpytynnyrin ja pienen tynnyrisaunan. Vuokrattavissa myös kahden hengen hemmottelulomailuun sopiva saunallinen rantamökki, Villa Riihiranta.

Taulun kartano on täydellinen kohde niin isojen juhlien ja kokousten kuin pienten tapahtumien järjestämiseen. Kauniit ja muunneltavat tilat muovautuvat tarpeesi mukaan niin hääjuhlaan kuin yrityksesi kehityspäivään. Kartanon pihapiirissä sijaitseva Wäentalo soveltuu jopa yli sadan henkilön tilaisuuksiin, päärakennuksen ravintolasali puolestaan soveltuu noin viidenkymmenen ihmisen tilaisuuksiin. Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös monipuolisia aktiviteetteja.

Muita samasta sijainnista

Rummakon patikkareitti

Lue lisää kohteesta Rummakon patikkareitti

Mämminiemi

Lue lisää kohteesta Mämminiemi
Kaksi pientä mökkiä aurinkoisena kesäpäivänä.

Huikon Helmen lomamökit

Lue lisää kohteesta Huikon Helmen lomamökit
Nukulan vanha tupa Toivakassa.

Nukula

Lue lisää kohteesta Nukula