Ihmisiä uimassa leirintäalueen rannalla.

IK Camping

Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu

p. 040 622 7172 camping@isokirja.fi https://www.ikpalvelut.fi/

Keuruun Pohjoisjärven rannalla on yksi Suomen suurimmista leirintäalueista, IK Camping, josta löytyy useita paikoitusalueita yhteensä 1500 vaunulle. Alue tarjoaa tilaa kokea upea luonto myös asiakkaan omassa teltassa tai tentsilessä yöpyen. Erilaisten leirintäaluepalveluiden lisäksi alueelta on saatavissa hotelli- ja mökkimajoitusta.

Ihmisiä laskettelurinteen päällä. Taustalla avautuu kaupunki ja metsää.

Talvitekemistä koko perheelle Laajiksessa

Laajavuorentie 15, 40740 Jyväskylä

p. +358 207 436 436 info@laajis.fi https://laajis.fi/

Laajiksen rinnevalikoima ja Lumimaa sekä snowparkit tarjoavat koko perheelle monipuolisesti laskettavaa! Lisäksi palkitun hiihtokoulun kurssit ja yksityistunnit sekä monipuolinen vuokraamo ja ravintola palvelevat laskijoita. Talvipäivää voi viettää myös pulkkaillen, hiihtäen, lumikenkäillen ja pyöräillen. Monipuolisilla laavuilla voi viettää evästauon ja nauttia lämmöstä. Laajis sijaitsee vain 4 km Jyväskylän keskustasta helppojen liikenneyhteyksien päässä.

Neljä aikuista poseeraa tonttulakit päässä.

Riemukkaat Loiskis-konsertit koko perheelle

Seminaarinkatu 13, 40100 Jyväskylä

p. 040 539 9459 orkesteri@loiskis.fi https://www.loiskis.fi/

Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis kutsuu konsertteihin Kulttuuritalo Villa Ranaan! Kasperi ja leija -konserteissa su 26.11. kuljetaan Teatteri Pikkiriin, musiikkiluokkien kuoron ja Loiskiksen esittämänä Pentti Rasinkankaan laulujen siivin maailman ympäri. Joulun tunnelmiin pääsemme ke 13.12. Hissen joulu -konserteissa. Uusi vuosi alkaa lastenlaulu-livekaraokella la 20.1. maksuttomassa VekaRanassa. Kevääseen lasketellaan taas 11.2. Laskiaskonsertissa.

Henkilö laskettelee suksilla alas laskettelurinnettä. Taustalla on tuolihissit.

Himos – Lumi-Suomen keskipiste

Länsikeskuksentie 11, 42100 Jämsä

myynti@himos.fi https://himos.fi/

Himoksella laskettelet eteläisen Suomen suurimmilla ja monipuolisimmilla rinteillä. Tarjolla on parhaimmillaan 26 valaistua rinnettä ja 17 hissiä. Himokselta löytyy sopivat rinteet niin aloitteleville laskijoille kuin vauhtia ja haasteita kaipaaville konkareillekin. Snow Parkit tarjoilevat monipuolisia suorituspaikkoja kaikentasoisille parkkilaskijoille ja koko perheen HimosLumilassa riittää puuhaa koko päiväksi. Lumilassa on helppokäyttöisiä hissejä sekä luistavia laskumäkiä suksilla, tubing-renkaalla, pulkalla ja rattikelkalla laskemiseen. Ensilumenlatu länsi -ja pohjoisrinteiden välillä palvelee hiihtäjiä marraskuun alkupuolelta alkaen.

Lapsi silittämässä kahta hevosta nurmen keskellä.

Tarhalehdon tila

Saarimäentie 26, 41400 Lievestuore

p. 050 323 1181 satu@tarhalehto.fi https://www.tarhalehto.fi/

Tarhalehdossa tapaat suuren joukon eläimiä, pääset ruokkimaan ja rapsuttelemaan ihan läheltä.Tilalla leikkialue, kota, kahvio, kerhoja, leirit, ratsastusta ja ihana vanha pihapiiri vanhoine rakennuksineen ja koneineen.Vain 30min Jyväskylästä hyvien yhteyksien varrella, meille pääset myös bussilla.

Ihmisiä istumassa Sataman Viilun ruokasalissa

Sataman Viilu

Satamakatu 10, 40100 Jyväskylä

p. 0107675453 sataman.viilu@sok.fi https://satamanviilu.fi/

Sataman Viilussa syöt hyvin, virkistäydyt saunassa ja juhlit yöhön asti.

Laukaan sataman laituri sekä veneitä.

Laukaan satama

Satamatie 3, 41340 Laukaa

p. 050 5664 962 info@extventures.fi https://laukaansatama.fi/

Laukaan satama Sararanta tunnetaan hyvän tuulen satamana. Se on korkeatasoinen vierasvenesatama, viihtyisä paikka viettää aikaa sekä alueella järjestetään monia tapahtumia. Laukaan satama sijaitsee Saraaveden rannalla Laukaan kirkonkylässä.