Lounaispuiston kesä

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Lounaispuistossa kesää vietetään taas moninaisin tapahtumin! Tervetuloa mukaan nauttimaan laulusta, soitosta, kulttuurista, tanssista ja muista puistotapahtumista!

Tapahtumiin on vapaa pääsy ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Voit seurata Lounaispuiston kesää myös sosiaalisessa mediassa, facebookissa ja instagramissa.

Toukokuu

Ke 17.5. klo 18 Kesänavaustapahtuma lapsille: Maisteri Molto

Koko perheelle suunnatussa Maisteri Molton Tule mukaan! -showssa Pikku Kakkosesta tuttu maisteri Molto (Isa-Eerika Lehto) bändinsä kanssa opettaa musiikista omintakeisella tyylillään. Maisteri Molto on sekoitus kapellimestaria, klovnia ja musiikinopettajaa ja hänellä on mukanaan lauluvihjeitä sisältäviä musiikkisalkkuja.

Vapaa pääsy!

Su 28.5. klo 15 Jyväskylä Piknik: Yona

Jyväskylä piknik -tapahtuma on tänä vuonna 186 vuotta täyttävän kaupungin syntymäpäivälahja asukkailleen. Jyväskyläläinen laulaja ja lauluntekijä Yona on tullut tutuksi koko kansalle yhtenä viime syksyisen Vain elämää -kauden yllätyksellisimmistä tähdistä. Eri tyylilajit ja vuosikymmenet limittyvät persoonallisen ajattomalla tavalla Yonan musiikissa. Lounaispuiston lavalla musisoivat Yonan lisäksi Juho Kanervo (sello), Antti Kujanpää (koskettimet), Juhani Grönroos (kitara), Tuomas Timonen (rummut) ja Antti Kivimäki (basso). Konsertti on osa Yläkaupungin yö -festivaalia.

Vapaa pääsy!

Kesäkuu

To 1.6. klo 18-19.15 Tauno ja Ansa -laulukomedia

Ti 6.6. klo 17 Kesäjuhlat: Loiske ensemble

10.-11.6. LystiKylä-festivaali Lounaispuistossa

Lounalaulut 13.6. klo 18-19.15

To 22.6. klo 18-19.15 Juhannustanssit

Pe-La 30.6.-1.7. Happy Jazz WKEND

Heinäkuu

To-Pe 6.7.-7.7. Jyväskylän Kesän Puistojuhlat

Kaksipäiväisellä festivaalilla nautitaan erinomaisista live-esiintymisistä, monipuolisesta alueohjelmasta ja laadukkaista ravintolapalveluista. Pop- ja indiemusiikkiin keskittyvä festivaali tuo Jyväskylän Lounaispuistoon jälleen yhdeksän kotimaista huippuartistia. Tilaisuuteen myydään pääsylippuja. Ohjelma ja lisätietoja: Puistojuhlat 6.–7.7.2023 – Jyväskylä, Lounaispuisto

Ma 10.7. klo 12-15 Suuri maalaustapahtuma Kirkkopuistossa

Suomalaisen kuvataiteen päivä – Helene Schjerfbeckin syntymäpäivää vietetään Kirkkopuistossa. Vapaa pääsy!

To 20.7. klo 18 Teemu Roivainen ja Energia-orkesteri

Kesäillan konsertissa kuullaan iskelmämusiikin rakastettuja klassikkosävellyksiä menneiltä vuosikymmeniltä. Vuoden 2014 tangokuningas Teemu Roivainen on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Konsertissa säestävänä orkesterina soittaa Jyväskylästä lähtöisin oleva Energia-bändi, joka on noussut iskelmäkansan tietoisuuteen esiintymistensä kautta. Orkesteri on esiintynyt lukuisten suomalaisten tähtiartistien kanssa ja keikkaillut Teemun kanssa jo lähes 10 vuotta. Liput 10 € verkkokauppa.jyvaskyla.fi tai ovelta (korttimaksu)

Elokuu

To 10.8. klo 17.30 Taikuri Kari ja perheille suunnattu tanssillinen Pulut-työpaja

Ke 16.8. klo 13 Vahva ja hellä – tanssi- ja musiikkiesitys senioreille ja vauvaperheille

Ke 23.8. klo 21 Leffapiknik: Hiljainen tyttö (K7)

Lounalaulut 30.8. klo 18-19.15.

 

Osoite:

Minna Canthin katu 11

Lisätietoja:

Lounaispuistossa tapahtumia järjestää eri tapahtumajärjestäjät. Vapaapääsyiset Lounaispuiston kesä -tapahtumat tarjoaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut.