Verkkosivuston visitjyvaskyla.kuvat.fi saavutettavuus

 • saavutettavuusseloste koskee palvelua https://visitjyvaskyla.kuvat.fi
 • Seloste on laadittu / päivitetty 22.09.2020.
 • Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse hyödyntäen Siteimproven tarjoamia saavutettavuuden arviointityökaluja.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto visitjyvaskyla.kuvat.fi täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Visit Jyväskylä haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Helpottaaksemme sidosryhmiämme ja mediaa tarvittavan kuva-aineiston löytämisessä, käytämme lisäpalveluna kuvat.fi-palvelun alustaa, jonne on linkki visitjyvaskyla.fi/ammattilaisille -sivustolta. Kuvat.fi on vain lisäpalvelu, kuvia voi tiedustella suoraan Visit Jyväskylältä osoitteesta matkailu (at) jyvaskyla.fi ja Jyväskylän kuvien osalta myös osoitteesta viestinta (at) jyvaskyla.fi.

Ei-saavutettava sisältö

Seuraava sisältö ja/tai toiminnot eivät ole vielä vaatimusten mukaisia:

Havaittava:

 • Värikontrasti ei ole riittävä
  • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Jos kuvat.fi-sivua selataan vanhalla selaimella, sivuston antaman varoitustekstin värien kontrastisuhde taustavärin kanssa on alle 4.5.
  • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.4.3 Kontrasti (minimi)
 • Verkkosivulla on useita title-elementtejä tai yhtään title-elementtiä
  • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Jos kuvat.fi-sivua selataan vanhalla selaimella, sivuston antaman varoitustekstin värien kontrastisuhde taustavärin kanssa on alle 4.5.
  • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.4.3 Kontrasti (minimi)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkosivustoon ja sen saavutettavuuteen liittyen sähköpostitse osoitteeseen matkailu (at) jyvaskyla.fi. Teemme parhaamme puutteiden korjaamiseksi.

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Visit Jyväskylä haluaa taata verkkosivustojensa saavutettavuuden lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisesti. Kuvat.fi on jo nyt tehnyt palvelunsa 90 % saavutettavaksi sen käyttäjille ja työtä jatketaan.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Kuvat.fi on lisäpalvelu medialle ja Visit Jyväskylän sidosryhmälle oikeanlaisten kuvien löytämiseen. Kuvia voi aina tiedustella myös suoraan Visit Jyväskylältä ja Jyväskylän kuvien osalta Jyväskylän kaupungilta.

Matkailuneuvonnan aukioloajat löydät Matkailuneuvonnan yhteystiedoista.
Palvelunumero: 014 569 0113
Sähköposti: matkailu(at)jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupungin viestintä: viestinta(at)jyvaskyla.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000