KYSYTTÄVÄÄ?

 Liikunta- ja urheilutapahtumat Jyväskylän seudulla

Rally Finland, Kuva: AKK Sports Oy, Toni OllikainenRally Finland, Kuva: AKK Sports Oy, Toni OllikainenRally Finland, Kuva: AKK Sports Oy, Toni OllikainenRally Finland, Kuva: AKK Sports Oy, Toni Ollikainen

Rally Finland, Kuva: AKK Sports Oy, Toni Ollikainen

Koronavirus sekä hallituksen linjaukset vaikuttavat tapahtumiin, joten muutokset ovat mahdollisia. Suosittelemme tutustumaan Jyväskylän seudun tapahtumakalenteriin sekä koronaviruksen vaikutuksiin Jyväskylän seudulla.

Jyväskylä on aktiivinen liikuntakaupunki ja monipuolisten urheilu- ja liikuntatapahtumien koti. Arvostitpa sitten marathonien juoksemista, yleisurheilun vauhdikkuutta, autourheilun draamaa, kansallispelimme sähköistä tunnelmaa, beach volleyn nopeutta tai vaikkapa tanssin taikaa, löydät takuulla sinua kiinnostavan vaihtoehdon Jyväskylän seudun tapahtumatarjonnasta.

Voit nauttia liikuntatapahtumien tarjonnasta joko osallistujana aktiivisesti liikkuen ja omaa tasoasi mitaten tai urheilutapahtumissa rennommin katsomon puolella kannustaen ja tapahtumia seuraten – jos vain urheilujännitykseltäsi pystyt! Jyväskylässä koet sykähdyttäviä urheiluhetkiä.

Muista tutustua myös Jyväskylän seudun festivaali-, kulttuuri- ja erikoistapahtumiin!

 

Poimintoja vuoden 2020 liikunta- ja urheilutapahtumista:

Lokakuu

Joulukuu

 

 


Kaikki tapahtumat osoitteessa: kalenteri.jyvaskyla.fi

 

Hae Kartalta

Löydä etsimäsi palvelu tai lähimmät kiinnostuksen kohteet kartalta