Vaaleansininen ja punakattoinen talo jonka edessä lehtikuusiaita.
Tilahaku | Lisää uusi tila

Juhlatalo Villa Mathilda

Esitys/näytös Häät Juhlat Kokous Pikkujoulut Saunailta

Yhteystiedot

Osoite:
Sauvomäentie 609, 41580 Sauvamäki

Sijainti tarkka:
Hankasalmi

Puh:
+35400697867

Email:
posti@juhlatalovillamathilda.fi

Verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Perhe- ja yritysjuhlat rennosti Juhlatalo Villa Mathildan hulppeissa tiloissa. Äänentoisto ja projektori varmistavat hyvän kokouksen tai koulutuspäivän. Illanvietot kaveri- tai polttariporukoille. Aika pysähtyy ja mieli rauhoittuu haapahirsisen savusaunan leppeissä löylyissä. Käytössä palju ja Metsänvartijan Tupa.

Vai kuuletko metsän kutsun ja haluat oppia hyödyntämään villiyrttejä MetsäHoitaa-villiyrttikursseilla? Läheltä - luonnollisesti! Tervetuloa Hankasalmelle 50 km päähän Jyväskylästä.

Tilojen lisätiedot

Ateria- ja kahvilapalvelut. Keski-Suomen suurin Japanilainen puutarha. Villiyrtti-polku. Hyvinvointipalvelut: painon hallinta, kasvohoito, rentoustusvalmentaja-palvelut. Villiyrttiohjaaja-palvelut "Opettajattaren jalanjäljissä villiyrttimetsään".

Äänentoisto, projektori. Flyygeli, harmoni. Esteetön. Savusauna, ulkosauna, kota, palju, tee-huone puutarhassa, huvimaja, Metsänvartijan Tupa ja Katinkontti-mökki. ValmiusTila-mallitila.


Henkilömäärä

51-100

Tilatyyppi

Juhlasali Kahvila Kokoustila Konserttisali Muu tila Mökki Ravintola Sauna Ulkotila

Kuvaus

Intiimi Juhlava Kotoisa Rento Rustiikkinen

Lisäkriteerit

Elämys- ja/tai ohjelmapalvelut Esteetön tila Majoittuminen Muunneltava tila Omat juomat Omat ruoat Palju Ruokatarjoilut Sauna Videotykki WiFi Äänentoisto