Toivolan vanha piha
Tilahaku | Lisää uusi tila

Toivolan vanha piha / Ravintola Toivolan Paja

Esitys/näytös Häät Juhlat Karonkka Kokous Pikkujoulut

Yhteystiedot

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä

Sijainti tarkka:
Jyväskylän ytimen keskikohdasta, Kompassilta, on vain 9 minuutin kävelymatka Toivolaan.

Puh:
+358 44 491 0060

Email:
toivolanpaja@artcatering.fi

Verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Ravintola Toivolan Paja palvelee tilauksesta kaikissa päivän ruokailuhetkissä aamupalasta illalliseen. Vierailu esteettisessä Pajassa on makujen, visuaalisuuden ja palvelun sinfoniaa. Alkujaan sepän pajana toimineen tilan alkuperäinen käyttötarkoitus ja henki on selvästi aistittavissa kauniisti remontoidussa ja sisustetussa tilassa.

Pajan nykyaikainen varustelu tekee siitä erinomaisen kokoustilan. Yhtä sujuvasti Paja muotoutuu laadukkaiden juhlien ja muiden tapahtumien tarpeisiin.

Tilojen lisätiedot

Pajan nykyaikainen varustelu tekee siitä erinomaisen kokoustilan. Käytettävissä on esimerkiksi langaton internetyhteys, laadukas kokoustekniikka, langaton headset-mikrofoni sekä Genelecin kaiutinjärjestelmä, johon voidaan tarvittaessa liittää vaikkapa sähköpiano. Yhtä sujuvasti Paja muotoutuu laadukkaiden juhlien ja muiden tapahtumien tarpeisiin. Pajassa voidaan järjestää korkeintaan 36 henkilön tilaisuuksia, mutta ravintolan palvelut ovat koko Toivolan vanhan pihan käytettävissä, joten tarvittaessa Paja tarjoaa laadukkaat tarjoiltavat jopa 600 hengen tilaisuuksiin.


Henkilömäärä

26-50 alle 25

Tilatyyppi

Baari Juhlasali Kokoustila Ravintola

Kuvaus

Intiimi Juhlava Kotoisa Moderni

Lisäkriteerit

A-oikeudet Elämys- ja/tai ohjelmapalvelut Ruokatarjoilut Videotykki WiFi Äänentoisto