Tilahaku | Lisää uusi tila

Toivolan vanha piha

Esitys/näytös Häät Juhlat Karonkka Kokous Messut Pikkujoulut

Yhteystiedot

Osoite:
Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä

Sijainti tarkka:
Jyväskylän ytimen keskikohdasta, Kompassilta, on vain 9 minuutin kävelymatka Toivolaan. Porteista astuessa kynnykselle voi jättää kaiken painavan ja astua sisään ilahduttavaan maailmaan, Toivolan vanhan pihan idylliin.

Puh:
+358 29 123 0185

Email:
myynti@toivolanpiha.fi

Verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Toivolan vanha piha – tuttavallisemmin Toivola – on ainutlaatuinen ja kiehtovan historian omaava 1800-luvun käsityöläispiha, jonka pihapiiri muodostuu nykyisin korkealaatuisista palveluista. Rennon ja hyväntuulisen kohtaamispaikan tehtävä on ilahduttaa ja tarjota unohtumattomia kokemuksia.

Monipuoliset tilamme sekä pihan yhteydessä toimivien yritysten välinen yhteistyö mahdollistavat asiakkaidemme omat juhlat ja tapahtumat intiimeistä juhlista aina 600 hengen tapahtumiin.

Tilojen lisätiedot

Ravintola Toivolan Paja:
Pajan nykyaikainen varustelu tekee siitä erinomaisen kokoustilan. Käytettävissä on esimerkiksi langaton internetyhteys, laadukas kokoustekniikka, langaton headset-mikrofoni sekä Genelecin kaiutinjärjestelmä, johon voidaan tarvittaessa liittää vaikkapa sähköpiano. Yhtä sujuvasti Paja muotoutuu laadukkaiden juhlien ja muiden tapahtumien tarpeisiin. Pajassa voidaan järjestää korkeintaan 36 henkilön tilaisuuksia, mutta ravintolan palvelut ovat koko Toivolan vanhan pihan käytettävissä, joten tarvittaessa Paja tarjoaa laadukkaat tarjoiltavat jopa 600 hengen tilaisuuksiin.

Toivolan Makasiinit:
Kauniit ja tunnelmalliset Toivolan Makasiinit palvelevat asiakaspaikkoina sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien tarpeisiin mukautuvina tiloina. Tiloissa on järjestetty esimerkiksi minimessuja sekä monenlaisia juhlia kuten häitä, syntymäpäiviä ja yritysjuhlia. Toivolan Joulupihan aikana Makasiinit muuntautuvat tunnelmalliseksi joulupuodiksi. Makasiinit on varustettu säteilylämmittimillä, jotka mahdollistavat tilojen käyttämisen sisätilojen tavoin aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin Makasiineja voi käyttää ympäri vuoden. Asiakaspaikkoja Makasiineissa on 60 henkilölle.

Toivolan Kellari
Hienostunut kellari soveltuu maksimissaan 18 hengen tilaisuuksiin ja toimii erinomaisesti esimerkiksi kokous- ja ruokailutilana. Kokouksia ajatellen Toivolan Kellarissa on käytettävissä langaton internetyhteys sekä TV-näyttö. Upeaan ja tunnelmalliseen kellariin voi varata myös esimerkiksi yksityisen aamukahvi-, aamupala-, brunssi-, lounas-, päivällis- tai illallishetken omalle porukalle.

Toivolan Pihapiiri:
Toivolan rakennusten muodostama Pihapiiri on osiltaan katettu sään mukaan avattavilla ja suljettavilla markiiseilla. Pihapiiriin saadaan mukautuvasti eri määrä istumapaikkoja.


Henkilömäärä

101-150 26-50 51-100 alle 25 yli 151

Tilatyyppi

Baari Galleria/Museo Juhlasali Kahvila Kartano Kokoustila Muu tila Ravintola Ulkotila

Kuvaus

Intiimi Juhlava Kotoisa Rento

Lisäkriteerit

A-oikeudet Elämys- ja/tai ohjelmapalvelut Muunneltava tila Ruokatarjoilut Videotykki WiFi Äänentoisto