Haikusauna (Kivitasku)

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

22 min

Kivitaskuntie 48
40950 Muurame
p. 050 523 7740
info@kivitasku.com
www.kivitasku.com/haikusauna Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 14.8°C Melko pilvistä, klo 13:11

Haikusauna (Kivitasku)

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää luonnonrauhassa? Miksi et saunoisi Kivitaskun Haikusaunassa? Suomalainen haapahirsinen savusauna on eksoottinen, kiehtova ja perinteikäs elämys.

Se sijaitsee Kalajärven rannalla Muuramessa n 4 km Muuramen keskustasta ja 17 km Jyväskylästä. Muurame Golfin kenttä on vain kilometrin päässä.

Haikusaunaan mahtuu n 25 saunojaa. Sauna on oikeastaan savusaunan ja kertalämmitteisen saunan risteytys. Kiukaan päällä oleva huuva ohjaa valtaosan savusta ulkoilmaan. Savu kuitenkin valtaa saunatilan lämmityksen aikana, mikä tuo tilaan savusaunan tuoksun. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus uintiin Kalajärvessä.

Kivitaskusta löydät myös muuta kokemisen arvoista: Juhlatilana toimii sininen hirsitalo Villa Kivitasku ulkoterasseineen. Käsityöpuodista voit ostaa ekologisia ja persoonallisia tuliaislahjoja puusta ja villasta. Pihapiirissä lampaat ja kanat tervehtivät tulijaa. Saatavilla myös aittamajoitusta.

Avoinna

Kivitasku on avoinna erikseen ilmoitetuin aukioloajoin. Katso Haikusaunan yleisövuorot ja aukioloajat: www.kivitasku.com/haikusauna

Muita samasta sijainnista

Muuramenjoki lumen ympäröivänä.

Muuramenjoen luontopolku

Lue lisää kohteesta Muuramenjoen luontopolku
Kolme mökkiä rinteessä metsän keskellä talvipäivänä.

Riihivuoren Lomakylä

Lue lisää kohteesta Riihivuoren Lomakylä
Henkilö istumassa laskettelurinteessä lumilaudan kanssa

Hiihtokeskus Riihivuori

Lue lisää kohteesta Hiihtokeskus Riihivuori