Haikusauna (Kivitasku)

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

22 min

Kivitaskuntie 48
40950 Muurame
p. 050 523 7740
info@kivitasku.com
www.kivitasku.com/haikusauna Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: -9.9°C Selkeää, klo 22:50

Haikusauna (Kivitasku)

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää luonnonrauhassa? Miksi et saunoisi Kivitaskun Haikusaunassa? Suomalainen haapahirsinen savusauna on eksoottinen, kiehtova ja perinteikäs elämys.

Se sijaitsee Kalajärven rannalla Muuramessa n 4 km Muuramen keskustasta ja 17 km Jyväskylästä. Muurame Golfin kenttä on vain kilometrin päässä.

Haikusaunaan mahtuu n 25 saunojaa. Sauna on oikeastaan savusaunan ja kertalämmitteisen saunan risteytys. Kiukaan päällä oleva huuva ohjaa valtaosan savusta ulkoilmaan. Savu kuitenkin valtaa saunatilan lämmityksen aikana, mikä tuo tilaan savusaunan tuoksun. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus uintiin Kalajärvessä.

Kivitaskusta löydät myös muuta kokemisen arvoista: Juhlatilana toimii sininen hirsitalo Villa Kivitasku ulkoterasseineen. Käsityöpuodista voit ostaa ekologisia ja persoonallisia tuliaislahjoja puusta ja villasta. Pihapiirissä lampaat ja kanat tervehtivät tulijaa. Saatavilla myös aittamajoitusta.

Avoinna

Kivitasku on avoinna erikseen ilmoitetuin aukioloajoin. Katso Haikusaunan yleisövuorot ja aukioloajat: www.kivitasku.com/haikusauna

Muita saman tyyppisiä

Musiikkia, ruokaa ja ihmisiä Himoksen saunakylässä saunapäivillä kesäaikaan

Saunakylä

Lue lisää kohteesta Saunakylä
Kuokkalan kartanon tallin yleistila

Kartanon Talli – Kuokkalan Kartano

Lue lisää kohteesta Kartanon Talli – Kuokkalan Kartano
Revontuli Resortin iglusauna talvella, taivaalla näkyy revontulet.

Revontulen saunat

Lue lisää kohteesta Revontulen saunat