Haikusauna (Kivitasku)

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

22 min

Kivitaskuntie 48
40950 Muurame
p. 050 523 7740
info@kivitasku.com
www.kivitasku.com/haikusauna Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: -3.7°C Pilvistä, klo 00:55

Haikusauna (Kivitasku)

Etsitkö elämyksellistä saunomiskokemusta läheltä Jyväskylää luonnonrauhassa? Miksi et saunoisi Kivitaskun Haikusaunassa? Suomalainen haapahirsinen savusauna on eksoottinen, kiehtova ja perinteikäs elämys.

Se sijaitsee Kalajärven rannalla Muuramessa n 4 km Muuramen keskustasta ja 17 km Jyväskylästä. Muurame Golfin kenttä on vain kilometrin päässä.

Haikusaunaan mahtuu n 25 saunojaa. Sauna on oikeastaan savusaunan ja kertalämmitteisen saunan risteytys. Kiukaan päällä oleva huuva ohjaa valtaosan savusta ulkoilmaan. Savu kuitenkin valtaa saunatilan lämmityksen aikana, mikä tuo tilaan savusaunan tuoksun. Saunomisen yhteydessä mahdollisuus uintiin Kalajärvessä.

Kivitaskusta löydät myös muuta kokemisen arvoista: Juhlatilana toimii sininen hirsitalo Villa Kivitasku ulkoterasseineen. Käsityöpuodista voit ostaa ekologisia ja persoonallisia tuliaislahjoja puusta ja villasta. Pihapiirissä lampaat ja kanat tervehtivät tulijaa. Saatavilla myös aittamajoitusta.

Avoinna

Kivitasku on auki kesä-, heinä- ja elokuussa: Kesäkahvila Villa auki keskiviikkoisin klo12-17, keskiviikkoisin Haikusaunan yleisövuoro 12 €/hlö klo 17 alkaen. Katso: www.kivitasku.com/haikusauna

Muita samasta sijainnista

Henkilö istumassa laskettelurinteessä lumilaudan kanssa

Hiihtokeskus Riihivuori

Lue lisää kohteesta Hiihtokeskus Riihivuori
Golf kenttä

Muurame Golf

Lue lisää kohteesta Muurame Golf
Muuramen kirkko ulkoapäin

Muuramen kirkko (1926–29)

Lue lisää kohteesta Muuramen kirkko (1926–29)

Vihtaharju

Lue lisää kohteesta Vihtaharju