Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylä Sinfonia logo Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

12 min 8 min

Lutakonaukio 12
40100 Jyväskylä
p. 0400 640 109
sinfonia@jyvaskyla.fi
www.jyvaskylasinfonia.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: -1.4°C Pilvistä, klo 02:43

Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylä Sinfonian kiehtova ohjelmisto kutsuu kaikenikäisiä kuulijoita ainutlaatuisten musiikkielämysten pariin!

Jyväskylä Sinfonia on Keski-Suomen klassisen musiikin helmi, jonka sydän sykkii Jyväskylässä ja soi ympäri Keski-Suomea.  Orkesterin miltei 120 tapahtumaa tavoittavat vuosittain yli 35 000 kuulijaa; sinfoniakonserteista genrerajat ylittäviin erikoistuotantoihin sekä kaikenikäiselle yleisölle suunnattuihin musiikkitapahtumiin. Vuoden 2024 alusta alkaen Jyväskylä Sinfonia konsertoi uusissa tiloissa Paviljongissa, jonka Encore-salin akustiikka luo erinomaiset olosuhteet klassisen musiikin konserteille. Orkesterin ylikapellimestarina aloittaa syksyllä 2024 italialainen Lorenzo Passerini.

Viihdy seurassamme niin sinfoniakonserteissa, tunnelmallisissa kamarimusiikki- ja kirkkokonserteissa kuin viihdekonserteissa, joissa vierailevat parhaat muusikot niin Suomesta kuin ulkomailta. Jokakeväisen ja -syksyisen Sinfonia on the Move -viikon aikana pääset tapaamaan muusikoitamme ympäri kaupunkia – kauppakeskuksissa, kouluissa, lounasravintoloissa, missä vain! Kurkista someen, tai tilaa uusimmat levymme kotiin toimitettuna Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta.

Konserttiohjelmistomme löydät täältä

Lue lisää Jyväskylä Sinfonian toiminnasta osoitteessa www.jyvaskylasinfonia.fi.

FacebookInstagram

Tiedustele edullisempia lippuja ryhmille, opiskelijoille ja koululaisille!

Ryhmäalennus on 20 % (vähintään 20 henkilöä) kaikissa hintaryhmissä. Ryhmäliput voidaan halutessa myös laskuttaa. Ryhmälippuvaraukset on lunastettava viimeistään kuukautta ennen konserttia. Koululais- ja opiskelijaryhmä (10–40 henkilöä) 7 €/lippu. Vähintään 20 hengen koululaisryhmä saa yhden vapaalipun opettajaa/huoltajaa varten. Paikkoja on rajoitetusti.

Muita samasta sijainnista

Erilaisia kakkuja lautasilla

Miriam’s kahvila

Lue lisää kohteesta Miriam’s kahvila

Café & Restaurant Vesilinna

Lue lisää kohteesta Café & Restaurant Vesilinna