Jyväskylän Matkakeskus

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylän Matkakeskus ja matkahuolto Jyväskylän keskustassa muodostavat juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaalin. Matkakeskuksesta on helppo siirtyä suoraan Jyväskylän keskustaanPaviljongin suuntaan messu- tai muihin yleisötapahtumiin sekä Lutakossa sijaitsevaan Suomen elämyksellisimpään satamaan. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä on myös runsaasti pysäköintitilaa. Katso Jyväs-Parkin kadunvarsipysäköintipaikat tästä ja pysäköintitalot tästä.

Huomaathan, että Visit Jyväskylä Region ei vastaa Jyväskylän Matkakeskuksen tiloista. Matkakeskuksen tiloihin liittyvät palautteet lähetetään palautelomakkeen kautta.

Matkakeskuksen lippuautomaateista voit ostaa lippuja VR:n juniin. Matkahuollon bussilippujen myynti on Matkakeskuksen vieressä rahtikeskuksessa. Matkakeskuksesta löytyy lisäksi ravintolapalveluita ja pikkumyymälöitä esimerkiksi eväiden ja matkalukemisen ostamiseen. Matkakeskuksella on myös erikokoisia säilytyskaappeja (lev. 37–39cm/kor. 57–90cm/syv. 72–88cm). Säilytysmaksu on 2 €/kerta/kaappi (toimivat vain kahden euron kolikolla). Säilytysaika 24h, jonka jälkeen lokerot tyhjennetään Matkahuollon tiloihin ja säilytyksestä peritään maksu. Matkakeskuksesta löytyvät myös pankkiautomaatti sekä maksulliset wc-tilat

Matkakeskukseen on sallittua tulla lemmikin kanssa.

Matkakeskus
Osoite: Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
Avoinna: ma–la 6–22, su 8–22.
WC, pankkiautomaatti, säilytyskaapit.
Matkakeskuksen tiloihin liittyvät palautteet lähetetään palautelomakkeen kautta.

VR:n junat
VR:n junalippuja voi ostaa Matkakeskuksella sijaitsevista vihreistä lippuautomaateista.
Lipun voi ostaa myös puhelimitse asiakaspalvelusta. Puh. 0600 41 900 (2 € / vastattu puhelu + pvm/mpm). Ma-pe klo 5–22 ja la-su klo 7-22
Sekä R-kioskeilta

Matkahuolto -bussiliput
Bussilipun voi ostaa koko Matkahuollon palvelupisteeltä tai netistä joko Matkahuollon tai Onnibussin sivuilta.
Osoite: Hannikaisenkatu 22, 40100 Jyväskylä
Avoinna: ma–pe 7–17
Aikataulut ja hinnat: p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm.) Avoinna 24/7
Lisätietoa löydät Matkahuollon verkkosivuilta.
Bussilipun voi ostaa myös bussissa kuljettajalta jos autossa on tilaa. Varaudu sekä käteisellä että kortilla, sillä maksutavat vaihtelevat bussista ja kuljetusyhtiöstä riippuen.

Palvelut
Ozaki Sushi
Picnic
PizzaHut
Intialainen ravintola Shalimar
R-kioski
CandyTown

Matkakeskuksesta voit napata mukaasi myös muun muassa Keski-Suomen matkailuesitteen ja kartan. Mikäli haluat tutustua Jyväskylän ja Keski-Suomen tarjontaan matkailuneuvojan avulla tai napata mukaasi laajemmin alueen esitteitä ja karttoja, voit vierailla matkailuneuvonnassa, osoitteessa Asemakatu 7 (Kauppakeskus Forum). Voit myös ottaa yhteyttä matkailuneuvontaan puhelimitse 014 569 0113 tai sähköpostitse matkailu@jyvaskyla.fi. Tarkista matkailuneuvonnan aukioloajat täältä.

Kartasta on nähtävissä lyhyin reitti Matkakeskukselta Matkailuneuvontaan.