Jyväskylän Matkakeskus

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Jyväskylän Matkakeskus ja matkahuolto Jyväskylän keskustassa muodostavat juna- ja linja-autoliikenteen yhteisterminaalin. Matkakeskuksesta on helppo siirtyä suoraan Jyväskylän keskustaanPaviljongin suuntaan messu- tai muihin yleisötapahtumiin sekä Lutakossa sijaitsevaan satamaan. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä on myös runsaasti pysäköintitilaa. Katso Jyväs-Parkin kadunvarsipysäköintipaikat tästä ja pysäköintitalot tästä.

Matkakeskuksesta voit ostaa lippuja VR:n juniin. Matkahuollon lipunmyynti on Matkakeskuksen vieressä rahtikeskuksessa. Matkakeskuksesta löytyy lisäksi ravintolapalveluita ja pikkumyymälöitä esimerkiksi eväiden ja matkalukemisen ostamiseen. Matkakeskuksella on myös erikokoisia säilytyskaappeja (lev. 37–39cm/kor. 57–90cm/syv. 72–88cm). Säilytysaika 24h, jonka jälkeen lokerot tyhjennetään Matkahuollon tiloihin ja säilytyksestä peritään maksu. Säilytysmaksu on 2 €/kerta/kaappi (toimivat vain kahden euron kolikolla)

Matkakeskus
Osoite: Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
Avoinna: ma–la 6–22, su 8–22.
VR:n junalippuja voi ostaa lippuautomaateista.

Matkahuolto
Osoite: Hannikaisenkatu 22, 40100 Jyväskylä
Avoinna: ma–pe 7–17
Aikataulut ja hinnat: p. 0200 4000 (1,99 €/min + pvm.) Avoinna 24/7
Lisätietoa löydät Matkahuollon verkkosivuilta.

Palvelut
Ozaki Sushi
Picnic
PizzaHut
Intialainen ravintola Shalimar
R-kioski
CandyTown

Matkakeskuksesta voit napata mukaasi myös muun muassa Jyväskylä seudun matkailuesitteen. Mikäli haluat tutustua Jyväskylän seudun tarjontaan matkailuneuvojan avulla tai napata mukaasi laajemmin seudun esitteitä ja karttoja, ota yhteyttä matkailuneuvontaan. Matkailuneuvonnan infopiste sijaitsee lähellä Matkakeskusta.