Ravintola Riihikelo Riihivuoren huipulla
Tilahaku | Lisää uusi tila

Ravintola Riihikelo

Esitys/näytös Häät Juhlat Karonkka Kokous Pikkujoulut Seminaari/konferenssi

Yhteystiedot

Osoite:
Riihivuorentie 313, 40950 Muurame

Sijainti tarkka:
Ravintola Riihikelo sijaitsee Riihivuoren huipulla Muuramessa. Riihivuoressa toimii talvella laskettelukeskus ja kesäisin Riihivuoressa on kesäteatteria ja konsertteja 600 hengen salissa. Ravintola Riihikelo on avoinna kesällä kesäteatterin esityspäivinä. Talvikaudella Riihikelo on avoinna laskettelukeskuksen aukioloaikoina. Muina aikoina ravintola palvelee tilauksesta.

Puh:
+358 40 070 6691

Email:
myynti@ravintolariihikelo.fi

Verkkosivuille Avautuu uuteen ikkunaan

Ravintola Riihikelo on erinomainen paikka kokousten, koulutustilaisuuksien, tyhy-päivien sekä yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Ravintola Riihikelon tilat soveltuvat 10–300 hengen tilaisuuksiin. Toteutamme ruokailut toiveidenne mukaan. Ravintolan tiloissa on erikokoisia kabinetteja, joita voi myös yhdistellä. Tilat muuntuvat helposti erikokoisten ryhmien esim. illalliskattauksiin tai cocktail-tilaisuuksiin.

Tilojen lisätiedot

Tiloista löytyy äänentoisto, televisiot, valkokangas, videotykki sekä langaton verkko.
Ravintola Riihikelon kaikki ateriat valmistetaan ravintolan omassa keittiössä. Riihikelossa on omat menut talvi- ja kesäkaudella.


Henkilömäärä

101-150 26-50 51-100 alle 25 yli 151

Tilatyyppi

Auditorio Baari Juhlasali Kokoustila Konserttisali Ravintola Sauna Ulkotila

Kuvaus

Intiimi Juhlava Kotoisa Moderni Rento

Lisäkriteerit

A-oikeudet Elämys- ja/tai ohjelmapalvelut Esteetön tila Hybriditapahtumat Muunneltava tila Ruokatarjoilut Sauna Streaming Videotykki WiFi Äänentoisto