Himos kesällä

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Kesällä Himoksella nautitaan luonnosta ja luontoaktiviteeteista, pelataan golfia ja viihdytään Himoksen tunnetuissa tapahtumissa.

 

Himoksen aktiviteetit kesällä

Himoksen mäkisiin maisemiin ja vaihteleviin maastoihin kannattaa tutustua aikaan patikoiden ja pyörän selässä. Esimerkiksi Himosvuoren laelle voit nousta merkittyä retkeily- tai pyöräilyreittiä pitkin. Nousu palkitaan huikaisevilla näköaloilla ympäröivään järvi- ja metsäluontoon.

Himoksella kesästä voi ottaa ilon irti myös vesiaktiviteettien parissa. Patalahdella pääset melomaan, SUP-lautailemaan tai vaikkapa soutelemaan. Halutessasi voit ohjata kajakin nokan Himokselta myös kohti Päijännettä. Golf-viheriöillä viihtyville tarjolla on täysmittainen 18-reikäinen kenttä.

Kuva: HimosLomat

Himoksen tapahtumat

Himos on tunnettu tapahtumien keskus, joka houkuttelee kävijöitä ympäri Suomen. Kotimaan ykkösartistit nousevat muun muassa Himos Juhannuksen, Iskelmä Festivaalien ja Jysärin festivaalilavoille. Tarjolla on runsaasti myös muita tapahtumia joogasta polkujuoksuun ja autotapahtumiin.

Kuva: HimosLomat

Majoitus ja ravintolat

Kesä ja mökki – voittamaton yhdistelmä! Himoksella majoitut viihtyisästi ihan palvelujen äärellä tai rauhallisemmilla mökkialueilla. Tarjolla on niin perustasoisia mökkejä kuin hulppeita lomahuviloita isommallekin porukalle. Monissa mökeissä pääset rentoutumaan porealtaan poreissa.

 

Kuva: HimosLomat

Nähtävää Himoksella

Must-käyntikohde Himoksella on Saunakylä, jossa tutustut maailman laajimpaan suomalaisten savusaunojen kokoelmaan. Vanhimmat saunoista ovat peräisin 1700-luvulta! Kesälauantaisin savusaunoissa pääsee löylyttelemään yleisellä saunavuorolla.

Hirvikartanossa pääsee tutustumaan hirviin ja muihin sarvipäihin. Uskallatko silittää Sauli-hirven turpaa?

Kuva: Julie Weien Forøy

Sinua voisi kiinnostaa myös

Aikuinen ja lapsi laskevat vesiliukumäkeä Peurungassa

Peurungan matkailualue

Kaksi henkilöä pyöräilemässä fatbikeillä syksyllä

Laajavuoren ulkoilualue