Peurunka Spa & Resort

Peurunka Spa & Resort logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:3.5 tähteä

TripAdvisor logo

192 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

35 min

Peurungantie 85
41350 Laukaa
p. 020 751 601
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 13.7°C Melko pilvistä, klo 04:29

Peurunka Spa & Resort

Tee itsellesi hyvää ja koe Peurunka Spa & Resort. Nauti kauniista luontoympäristöstä ulkoilureiteillä hiihtäen, patikoiden tai pyöräillen, melo tai suppaile järvellä, varaa ranta- tai savusauna ja pulahda veteen. Koe uusia elämyksiä ja kokeile erilaisia aktiviteetteja esim. keilausta, ryhmäliikuntaa, golfia, frisbeegolfia ja sulkapalloa.

Teemakylpylässämme nautit aktiivisemmasta Hydrohex virtuaalivesijumpasta, rentoudut porealtaassa tai lämmittelet erilaisissa saunoissa. Kylpylässämme on 130 m ja 40 m pitkät liukumäet, Wibit-rata ja erilaisia altaita myös lapsille ja lapsenmielisille.

Day Span hieronnat ja hemmotteluhoidot täydentävät elämyksesi. Meillä voit myös tehdä tehdä erilaisia hyvinvointimittauksia itseäsi kehittäen. Hyvät unet nautit hotellissa, lomamökeissä tai huoneistoissa. Monipuolinen ravintola- ja viihdetarjonta artisteineen varmistavat viihtymisesi.

Peurunka Spa Resortissa voi kokea hyvän olon monella tavalla. Silmiä hivelevä järvimaisema, rauhallinen luonto ja edessä kohoava kylpylähotelli takaavat onnistuneen loman. Lue lisää lomasta Peurungassa.

Muita samasta sijainnista

Multamäen luontopolku

Lue lisää kohteesta Multamäen luontopolku
Lapsi silittämässä kahta hevosta nurmen keskellä.

Tarhalehdon tila

Lue lisää kohteesta Tarhalehdon tila