Peurunka

Peurunka logo

TripAdvisor matkailija-arvosana:3.5 tähteä

TripAdvisor logo

182 arvostelua

Kirjoita arvostelu Avautuu uuteen ikkunaan
Verkkokauppaan Avautuu uuteen ikkunaan

Etäisyys Jyväskylän kompassinaukiolta kohteeseen:

35 min

Peurungantie 85
41350 Laukaa
p. 020 751 601
peurunka@peurunka.fi
www.peurunka.fi Avautuu uuteen ikkunaan

Paikallinen sää

Lämpötila: 6.5°C Pilvistä, klo 19:11

Peurunka

Tee itsellesi hyvää ja koe Peurunka. Nauti kauniista luontoympäristöstä ulkoilureiteillä hiihtäen, patikoiden tai pyöräillen, melo tai suppaile järvellä, varaa ranta- tai savusauna ja pulahda veteen. Koe uusia elämyksiä ja kokeile erilaisia aktiviteetteja esim. keilausta, ryhmäliikuntaa, golfia, frisbeegolfia ja sulkapalloa.

Teemakylpylässämme nautit aktiivisemmasta Hydrohex virtuaalivesijumpasta, rentoudut porealtaassa tai lämmittelet erilaisissa saunoissa. Kylpylässämme on 130 m ja 40 m pitkät liukumäet, Wibit-rata ja erilaisia altaita myös lapsille ja lapsenmielisille.

Day Span hieronnat ja hemmotteluhoidot täydentävät elämyksesi. Meillä voit myös tehdä tehdä erilaisia hyvinvointimittauksia itseäsi kehittäen. Hyvät unet nautit hotellissa, lomamökeissä tai huoneistoissa. Monipuolinen ravintola- ja viihdetarjonta artisteineen varmistavat viihtymisesi.

Peurungassa voi kokea hyvän olon monella tavalla. Silmiä hivelevä järvimaisema, rauhallinen luonto ja edessä kohoava kylpylähotelli takaavat onnistuneen loman. Lue lisää lomasta Peurungassa.

Muita samasta sijainnista

Varjolan tilan punainen päärakennus

Varjola

Lue lisää kohteesta Varjola

Multamäen luontopolku

Lue lisää kohteesta Multamäen luontopolku