Matkaparkit

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Matkaparkki on oiva valinta silloin, kun tarve ei ole pitkäaikaisemmalle leirintäaluemajoitukselle. Useat matkaparkit tarjoavat pysäköinnin yhteydessä palveluita, kuten septitankin tyhjennyspisteitä ja sähköpistokepaikkoja. Tälle sivulle on koottu matkailuautolla saapuville Keski-Suomessa sijaitsevia matkaparkkeja, jotta matkaa voi suunnitella entistä helpommin! Muutokset ovat mahdollisia, joten parkkialueiden täsmälliset tiedot ja aukioloajat kannattaa aina tarkistaa toimijoiden omilta sivuilta.

Jyväskylä

Jyväskylän Lutakon satama:

Keskustan ja matkakeskuksen läheisyydessä sijaitsevassa Lutakon satamassa on 6 matkailuautopaikkaa, joissa on 2h kiekkorajoitus. Paikat ovat 3,20 m leveitä ja 8 m pitkiä.

Kadunvarsipysäköinti:

Kadunvarsipysäköintiä saa hyödyntää matkailuauton kanssa. Esimerkiksi Hannikaisenkadun lippuautomaattipaikoilla on hieman enemmän tilaa matkailuauton tai vaunun pysäköimiseen. Keskusta-alueella kadunvarsipysäköinnin maksimiaika on 1–4 vrk. Mikäli kyseessä on auton ja vaunun yhdistelmä, jotka ovat kiinni toisissaan, on yksi pysäköintilippu riittävä. Auton ja vaunun ollessa irrallaan tosistaan tulee molemmilla olla oma lippunsa.

Keskustan pysäköintikartta, vyöhykkeet ja hinnat. (Kiekkopaikat ovat sinisiä K-kirjaimella merkittyjä alueita.)

Parkkihallipysäköinti:

Hannikaisenkadulla sijaitsevassa P-Matkakeskuksessa on katutasossa isoille autoille 17 paikkaa, jotka ovat korkeudeltaan 360 cm.

Muita matkaparkkeja Jyväskylässä:

Muita Jyväskylän alueella olevia matkaparkkeja löytyy Keljonkankaan ABC:lta, Korpilahden Leirintäalue Nelosparkista, Camping Metsärannasta, Ränssin Kievarista ja Korpilahden Vanhasta Pappilasta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Piispalan leirintäalueen metsäinen ranta, jossa kulkee viisi suppailijaa.

Leirintäalueet

Rantamökki Multialla Sinervän leirintäalueella

Leirintämatkailu Keski-Suomen alueella

Visit Jyväskylä Regionin matkailuneuvonnan kyltti

Jäikö jotain mielen päälle?