Koe talven elämykset Keski-Suomessa

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Vietä talvisessa Keski-Suomessa mieleenpainuva loma. Koe Keski-Suomen upea luonto talviasussaan, viihdy talviaktiviteettien parissa ja rentoudu vaikkapa takkatulen ääressä tunnelmallisessa mökissä. Ainutlaatuinen talviloma löytyy Keski-Suomesta.

Unelmien talviloma Himoksella!

Talvinen loma Himoksella on täynnä lumileikkejä ja ulkoilusta punoittavia poskia sekä mökkisaunan lämpöä. HimosLomien mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
Toiset luottavat perinteisen pyöröhirsisen mökin lämpimään tunnelmaan, kun taas toiset valitsevat ympärilleen mieluiten huvilan avaraa tilaa ja korkeita ikkunoita. Loma Himoksella lupaa touhua ja vauhtia – todellista irtiottoa arjesta!

Kuva: HimosLomat

Talvinen hemmottelupaketti Varjolassa

Tule rentoutumaan Varjolaan ja nauttimaan maaseudun rauhasta. Hemmottelupaketissamme on mukana tasokas majoitus kahdessa eri vaihtoehdossa, kuohuviini tarjoiltuna huoneeseen, saunomista aidolla savusaunalla porealtaan kera sekä kolmen ruokalajin illallinen Navettaravintolassa. Myös aamiainen seuraavana aamuna sisältyy pakettiin.

Kuva: Varjola

Mökki Revontulessa on talviloman tukikohta

Revontulessa rentoudut ja aktivoidut viikon mökkiloman merkeissä. Hyvin varustellut ja rauhalliset mökit toimivat lomasi tukikohtana, kun pääset kävellen herkuttelemaan sesongin herkuilla ravintola Auroraan, keilaamaan Revontuli Bowling Dineriin tai hurautat vaikka Häkärinteille viettämään laskettelupäivää.

kuva: Revontuli Resort

Uniikkeja kokemuksia elämäsi tilaisuuksiin

Yli satavuotias Kartano on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykypäivää. Toiminnan sydän on ympäri vuoden toimiva uniikki ravintola, jossa keskitymme ruoan ja palvelun laatuun sekä aitouteen. Kartanon yksittäiset tilat, upea yläkertamme, sekä porealtailla varustettu Talli ovat vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Kuva: Luova toimisto Visual Friday Oy

Laajis – Talviaktiviteettien lähikeskus

Talvikauden uudistukset tekevät Laajiksesta entistä käyttäjäystävällisemmän lähirinteen! Esimerkiksi hissiremonttien, snowparkin uudistuksen ja vuokraamon uuden ilmeen myötä myös lapsiperheet ja aloittelijat otetaan entistä paremmin huomioon. Rinnekauden avaustavoite on 19.11. säilölumen avulla!

Kuva: Laajis

Lomaile huvilassa kansallispuiston kainalossa

LomaLeivon huvilat kansallispuiston kainalossa ovat oiva lomakohde kaikkina vuodenaikoina. Tule, rauhoitu ja nauti luonnon keskellä retkeillen ja ulkoporealtaassa rentoutuen perheen, puolison tai ystävien kera marras-joulukuulla tai talvilomilla!  Vkl alk 590 e.

Kuva: Lomaleivo

Joulun ajan elämykset Keski-Suomessa

Sinua voisi kiinnostaa myös

Laskettelijoita Laajavuoren päällä.

Talviaktiviteetit

Henkilö hyppää ilmaan talvisessa Jyväskylässä

Ajankohtaiset vinkit

Tilaa Keski-Suomen parhaat lomavinkit suoraan sähköpostiisi