Paikallisliikenne

Jyväskylän seudun joukkoliikenne kulkee nimellä Linkki. Linkki kuljettaa kohteisiin Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa. Linkin tunnistaa vihreästä väristä. Voit ostaa Linkkiin kertalipun tai päivälipun. Lisäksi busseihin myydään erilaisia pidempiaikaisia kausi- ja arvolippuja. Matkan maksuvälineenä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen autoissa käy joko Waltti-kortti tai käteinen raha. Myös mobiililippu on käytössä. Linja-autoissa myydään käteisellä kertalippuja ja ladataan kausi- sekä arvolippuja.

Paikallisliikenteen keskus sijaitsee Jyväskylän Asemakadulla, Vapaudenkadun ja Hannikaisenkadun väliin jäävän korttelin kohdalla, jonka ohi kulkee monia Linkkejä. Lisätietoja Linkki-liikenteestä saat Linkki-palvelupisteessä osoitteessa Asemakatu 7, Jyväskylä (käynti Forumin sisäkäytävän kautta). Waltti-korttien lataaminen ja osto onnistuu myös tietyissä R-kioskeissa Jyväskylässä. Tarkista Jyväskylän joukkoliikenteen uudesta reittihakuohjelmasta, kuinka pääset näppärimmin perille haluamaasi kohteeseen.

Muu joukkoliikenne

Keski-Suomen muiden kuntien joukkoliikenteestä voit lukea näiltä nettisivuilta:

Hankasalmen sisäinen joukkoliikenne

Keuruun sisäinen joukkoliikenne

Jämsän sisäinen joukkoliikenne

Viitasaaren sisäinen joukkoliikenne (Viitasaaren Tilausliikenne liikennöi Viitasaaren sekä Keihärinkosken ja Huopanankosken välillä)

Äänekosken sisäinen joukkoliikenne