Paikallisliikenne

Jyväskylän seudun joukkoliikenne kulkee nimellä Linkki. Linkki kuljettaa kohteisiin Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa. Linkin tunnistaa vihreästä väristä. Voit ostaa Linkkiin kertalipun tai päivälipun. Lisäksi busseihin myydään erilaisia pidempiaikaisia kausi- ja arvolippuja. Matkan maksuvälineenä Jyväskylän seudun joukkoliikenteen autoissa käy joko Waltti-kortti tai käteinen raha. Myös mobiililippu on käytössä. Linja-autoissa myydään käteisellä kertalippuja ja ladataan kausi- sekä arvolippuja.

Paikallisliikenteen keskus sijaitsee Jyväskylän Vapaudenkadulla, Kilpisenkadun ja Asemakadun väliin jäävän korttelin kohdalla, jonka ohi kulkee monia Linkkejä. Lisätietoja Linkki-liikenteestä saat Linkki-palvelupisteessä osoitteessa Asemakatu 7, Jyväskylä (käynti Forumin sisäkäytävän kautta). Waltti-korttien lataaminen ja osto onnistuu myös tietyissä R-kioskeissa Jyväskylän seudulla. Tarkista Jyväskylän joukkoliikenteen uudesta reittihakuohjelmasta, kuinka pääset näppärimmin perille haluamaasi kohteeseen.

Muu joukkoliikenne

Keski-Suomen muiden kuntien joukkoliikenteestä voit lukea näiltä nettisivuilta:

Hankasalmen sisäinen joukkoliikenne

Keuruun sisäinen joukkoliikenne

Puuttuvan sisäisen joukkoliikenteen Karstulassa korvaa kuntalaisille järjestetty asiointiliikenne

Kuhmoisilla sisäistä joukkoliikennettä hoitaa niin sanottu kutsutaksi, joka liikennöi säännöllisin aikatauluin (kyyti tilattava edellisenä päivänä)

Jämsän sisäinen joukkoliikenne

Viitasaaren sisäinen joukkoliikenne (Viitasaaren Tilausliikenne liikennöi Viitasaaren sekä Keihärinkosken ja Huopanankosken välillä)