Revontulen matkailualue

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Revontulen matkailualueella hemmottelet itseäsi vaikkapa lasi-igluissa yöpyen ja saunan lempeästä lämmöstä nauttien. Upea järviluonto ympärillä mahdollistaa erilaiset aktiviteetit. Viihdy esimerkiksi suppaillen, vesipyöräillen tai lähde testaamaan golftaitojasi Revontuli Golfiin.

Revontulen aktiviteetit ja saunat

Revontulen järviluonto tarjoaa aktiviteettimahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina: kesällä esimerkiksi melontaa ja vesipyöräilyä, talvella talvikalastusta. Golfaajat viihtyvät Revontuli Golfin laadukkaalla kentällä. Fatbike-retkelle voi lähteä vuoden ympäri, ja keilaamaan pääsee Revontulen kuusirataisessa keilahallissa. Lähellä sijaitsee myös Häkärinteiden laskettelukeskus.

Revontulessa rentoudut myös saunoissa: testaa esimerkiksi telttasauna, savusauna tai iglusauna.

Lähistöllä on monia sykähdyttäviä luontokohteita: esimerkiksi Etelä-Konneveden kansallispuisto, Leivonmäen kansallispuisto sekä Retkipaikan äänestyksessä toiseksi parhaimmaksi retkikohteeksi äänestetty Häähninmäen ulkoilualue. Revontulesta voit vuokrata fatbike-pyörän tai lähteä ryhmäsi kanssa opastetulle fatbike-retkelle. Golfaajat viihtyvät Revontuli Golfin laadukkaalla kentällä.

Revontuli Golf

Majoitus Revontulessa

Revontulessa voit majoittua niin igluissa, hotellissa kuin mökeissä. Järven rannalla sijaitsevissa lasi-igluissa vietät unohtumattoman hemmotteluloman ihastellen tähtikirkasta taivasta tai kesäillan auringonlaskua. Tunnelmallisessa mökissä tai loma-asunnossa nautit takkatulen ritinästä. Hotellissa majoitut mukavasti yhden tai kahden hengen huoneessa tai isommassa saunallisessa huoneessa.

Kuva: Julia Kivelä

Ravintolat ja viihde

Revontulen kolmessa ravintolassa nautit niin herkulliset lounaat ja illalliset kuin maistuvat burgerit keilauksen yhteydessä. Kävijöitä viihdyttävät myös karaoke- ja tanssi-illat, ja talvikaudella huippuartistit tähdittävät Revontulen viihdeiltoja.

Kuva: Emilia Hoisko / Revontuli

Sinua voisi kiinnostaa myös

Aikuinen ja lapsi laskevat vesiliukumäkeä Peurungassa

Peurungan matkailualue