Omatoimiset kierrokset

Siirry edelliseen
Siirry seuraavaan

Koe Jyväskylän seutu valmiiksi koottujen teemareittien avulla. Ne luovat sinulle mahdollisuuden tutustua Jyväskylän eri puoliin omien mielenkiinnon kohteidesi mukaan, pala palalta ja reitti kerrallaan.

Linkin reitteihin karttoineen löydät kunkin reitin esittelyn yhteydessä. Reitit on koottu ilmaiseen Citynomadi-sovellukseen, jonka voit ladata mobiililaitteeseesi.

Jyväskylän helmet

Viivytkö Jyväskylässä vain hetken? Vai oletko ehkä kiinnostunut maailmankuulusta arkkitehtuurista? Ehkä olet liikkeellä lasten kanssa? Nämä teemareitit tutustuttavat sinut Jyväskylän tärkeimpiin nähtävyyksiin, ja pääset näkemään esimerkiksi kulttuuria, taidetta sekä tunnettuja maamerkkejä. Valitse sinulle sopivin reitti ja lähde uusien elämyksien polulle!

Kuva: Juhana Konttinen

Pyöräily ja liikunta

Tutustu monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin, upeisiin maisemiin sekä kulttuuriin. Liikuitpa sitten kävellen, juosten tai pyöräillen, nämä reitit sopivat sinulle. Koe liikuntapääkaupunki Jyväskylä parhaimmillaan!

Kuva: Finlandia Marathon

Alvar Aalto

Jos olet arkkitehtuurin ja muotoilun ystävä, nämä reitit ovat sinulle juuri täydelliset! Näe ja koe Alvar Aallon eri aikakausien teoksia Alvar Aallon pääkaupungissa, Jyväskylässä.

Kuva: Tero Takalo-Eskola

Nautiskelijalle

Mikä olisikaan parempaa, kuin kokea Jyväskylän seudun aitoa, paikallista ruokakulttuuria ja nauttia herkullisista mauista! Nämä teemareitit takaavat sinulle maukkaan kokemuksen Jyväskylän seudulla – hyvää ruokahalua!

Kuva: Lina Markkanen

Käsityö ja ostokset

Käsitöitä, designia, ateljee- ja pajamyymälöitä – nämä teemareitit tutustuttavat sinut ihastuttaviin ostoskohteisiin ympäri Jyväskylän seutua. Nautti viehättävistä putiikeista ja löydä paikallisia tuotteita kotiin viemiseksi.

kuva: Koto Designmarket

Vehreä Jyväskylä

Nämä reitit on suunniteltu luonnon ja kauniiden maisemien ystäville. Kehä Vihreä- ja Puutarhareitti vievät sinut Jyväskylän viheralueille. Erityisesti pyöräilijöille suunnatut maisemareitit puolestaan näyttävät järvistään tunnetun Jyväskylän kauneimmillaan!

Kuva: Hanna-Kaisa Hämäläinen